От доста време насам води преговори за нов контракт с

...
От доста време насам води преговори за нов контракт с
Коментари Харесай

Легендарен защитник на Ливърпул с предупреждение към собствениците на клуба

От много време насам води договаряния за нов договор с египетската си звезда Мохамед Салах, само че на този стадий няма реализирана сделка сред двете страни и това тормози част от почитателите на мърсисайдци.
Някои вътрешни източници настояват, че нападателят е решен да остане на Острова, само че съгласно други високите му финансови условията спъват слагането на подписите.
Отношение по тази тематика взе и известният от близкото минало защитник Джейми Карагър. Той насочи предизвестие към управлението на Ливърпул, защото счита, че в случай че Салах напусне " Анфийлд ", почитателите няма да имат благосклонност към босовете:
" Салах желае да получава заплата като всички топ играчи във Висшата лига и по света, и за какво да не получи? Той изцяло го заслужава, приказваме за един от най-хубавите играчи в света ", стартира Карагър пред " Sky Sports ".
" Тук не става въпрос да дадеш на играча тъкмо каквото желае, само че не мисля, че някой ще елементарни на Ливърпул и притежателите, в случай че Салах напусне клуба през лятото или в границите на идващите 18 месеца. Салах е легенда на Ливърпул, един от най-хубавите играчи, които клубът е имал и въпросът би трябвало да бъде решен допустимо най-скоро ", добави още той.
На 11 януари Мохамед Салах сподели следното: " Искам да остана, само че нещата не са в моите ръце " (прочетете цялото му изявление ).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР