“От доста малко стана нещо огромно - с тези думи

...
“От доста малко стана нещо огромно - с тези думи
Коментари Харесай

Симеон Сакскобургготски за Калина: От доста малко стана нещо огромно

“От много малко стана нещо голямо ” - с тези думи някогашният министър председател и татко на княгиня Калина Симеон Сакскобургготски разяснява злополуката на Боровец, при която щерка му беше хваната с алкохол в кръвта, заяви.

При маневра по време на излизане от паркинг, колата ѝ се удари в преграда. По-късно княгиня Калина отхвърли да даде кръвна проба за алкохол, откакто в началото стана ясно, че е карала с 1,5 промила. Беше ѝ повдигнато обвиняване за шофиране в нетрезво положение.

Според наемателя на хотела, на чийто паркинг стана случаят, Калина е била във очевидно несъответстващо положение, не е знаела името и ЕГН-то си. Той уточни още, че е станал очевидец на опит за манипулиране на резултата от дрегера – служителка на „ Царска Бистрица ” носила на Калина 6-8 кисели млека.

Служителката на „ Царска Бистрица ” Величка Петрова не отхвърли да е занесла кисело мляко след случая. Но посочи, че не било толкоз доста. „ Едно мляко - да, тъй като беше гладна. Представяте ли си кой би изял 6-8 кисели млека ”, добави дамата, като посочи, че за първи път чува, че по този метод може да се промени резултат от проба за алкохол.

„ Съпругата ми е изгубила кучето си. Много го обичаше. Има три кучета. Все още не можем да го открием. Тя е под стрес. Цяла заран обикаляхме Боровец. При паркиране е блъснала колата, виждате “, сподели пък пред bTV брачният партньор на княгиня Калина Китин Муньос. По-късно се появи информация, че в действителност е загубен папагал, от вида Ара, а не куче. Данните още веднъж бяха дадени от мъжа ѝ Китин.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР