От днес влиза в сила новата декларация, която трябва да

...
От днес влиза в сила новата декларация, която трябва да
Коментари Харесай

От днес нова декларация за преминаване през КПП-тата в градовете

От през днешния ден влиза в действие новата декларация, която би трябвало да имат преминаващите през пропускателните пунктове на входовете и изходите на регионалните градове. Бланката е оповестена на уеб страницата на Министерство на вътрешните работи.

Промяната е по отношение на трудовата активност като в новата декларация отпада заверката от шеф. Гражданите, които пътуват по работа, ще би трябвало да имат в себе си и служебна записка, издадена от шеф или различен длъжностен документ.

Хората, пътуващи по други неотложни аргументи, с изключение на декларацията, ще би трябвало да дават на органите на реда и персонални документи. Има още една оригиналност - до момента декларацията единствено се показваше на служителите на реда, само че към този момент ще остава при тях. Така на процедура при всяко прекосяване през контролно-пропусквателен пункт пътуващият ще би трябвало да показва нов запълнен документ. 

Лекари, служители на реда, пожарникари, военни и магистрати, вместо служебни бележки, употребяват служебните си карти, които удостоверяват местоработата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР