Oт днес вече всички устройства от дългоочакваната серия iPhone 12

...
Oт днес вече всички устройства от дългоочакваната серия iPhone 12
Коментари Харесай

А1 вече предлага всички смартфони от серията iPhone 12 в портфолиото си

Oт през днешния ден към този момент всички устройства от дълго чаканата серия iPhone 12 на Аpple са публично част от портфолиото на А1. Към iPhone 12 и iPhone 12 Pro, чиито доставки до крайните клиенти започнаха преди 2 седмици, към този момент се причисляват и моделите и. През последната седмица А1 провежда акция за предварителни поръчки, а деклариралите нов модел към този момент могат да чакат доставка.
Всички, създали поръчка през онлайн магазина, могат да са спокойни, че за тях ще има непокътната численост от стремежи цвят и модел, а доставката ще бъде осъществена изцяло гратис. Точната дата, на която ще дойде, обаче, може да варира съгласно графика на обслужване на съответното обитаемо място от куриерската компания, както и от изоставането с доставките на серията в страната.

и са на двата края на спектъра от устройства, които Apple показа тази година и все пак имат редица сходства. И двата модела се придържат към изчистения дизайн, като отстраняват заоблените форми, връщайки се към познатия още от времето на iPhone 5 иконичен външен тип.
И двата смарт телефона са снабдени с мощния процесор A14 Bionic, който разрешава разгръщането на цялостния потенциал на новите технологии. При камерата обаче има забележителна разлика, като компактният iPhone 12 mini залага на два обектива, до момента в който iPhone 12 Pro Max разполага с три (12МP + 12MP + 12MP), подкрепени от нов LiDar датчик за дълбочина.
Много мнения провокира решението на Apple да оферират новите iPhone 12, в това число mini и Pro Max, без включен адаптер за зарядно устройство в комплекта. Именно по тази причина от оферират последните два модела от серията iPhone 12 в комплект, включващ автентичен 20W адаптер на Apple, който може да бъде обвързван към приложения в кутията кабел.
Цените на устройствата се резервират без смяна по отношение на интервала на предварителните поръчки., с вградена памет от 64GB и тарифен проект A1 ОNE Unlimited 5XL, се предлага на цени започващи от 57,99 лв. на месец или 1239,99 лв. в брой. Цените на iPhone 12 Pro Max още веднъж зависят от съответната композиция на вградена памет и тарифен проект на А1. 128 GB може да бъде закупен на цени от 94,99 лв. на месец или 2039,99 лв. в брой, в случай че бъде смесен с тарифен проект A1 ONE Unlimited 5XL.

При покупка на нов iPhone 12, 12 mini, 12 Pro и 12 Pro Max с проект A1 ONE Unlimited 5XL клиентите на А1 могат да сключат Застраховка Моят телефон и да не заплащат награди за първите 12-месечни застрахователни интервала, а при покупка с проекти А1 ONE Unlimited 3XL, 4XL - за първите шест месечни застрахователни интервала. След тяхното приключване клиентите дължат награда, посочена в контракта им за застраховка за всеки месечен осигурителен интервал.
Промоционалните условия със 100% отстъпка от наградите за първите 6 или 12-месечни застрахователни интервала важат единствено при покупка в брой или на погашение на изброените модели iPhone 12, 12 mini, 12 Pro и 12 Pro Max в пакет с нов 2-годишен абонамент за съответния мобилен тарифен проект в интервала 23.10-23.11.2020 година По този метод от застраховката могат да се възползват както създалите предварителна поръчка през онлайн магазина, по този начин и закупилите устройството до 23 ноември, без значение дали са го създали в магазин, или на А1.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР