От днес Топлофикация София въвежда нова функционалност на интернет страница

...
От днес Топлофикация София въвежда нова функционалност на интернет страница
Коментари Харесай

Топлофикация София въвежда услуга за преминаване към онлайн фактура

От през днешния ден Топлофикация София вкарва нова функционалност на интернет страница си, позволяваща на клиентите да минават от хартиена към електронна фактура. Процедурата е оптимално улеснена и смяната се прави с няколко лесни стъпки. Клиентите, декларирали услугата, ще получават фактурите си всеки месец на посочен от тях имейл.

" Удобно за теб, потребно за природата " е апелът, с който сдружението приканва потребителите да се откажат от хартиените фактури.

Според изследвания на екологични организации 43% от изсечените дървета се употребяват за произвеждане на хартия, като от едно дърво се създават 9000 листа принтерна хартия. " Нашето сдружение обслужва към 450 000 клиента. Ежемесечно изпращаме на всеки един от тях по три листа счетоводни документи. Колкото по-голям брой клиенти предпочетат електронна пред хартиена фактура, толкоз повече са дървета, които всеки месец дружно ще спасяваме. Наред с грижата за природата, работим от ден на ден в посока разширение на предлаганите от сдружението електронни услуги ", съобщи Борислав Анчев, шеф " Информационни и информационни технологии " в Топлофикация София.

Всеки клиент може да съобщи своята електронна фактура

Новата функционалност няма да анулира опцията клиентите да ревизират своите отговорности на страницата на сдружението.



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР