От днес търговците, които ползват електронните услуги на НАП, достъпни

...
От днес търговците, които ползват електронните услуги на НАП, достъпни
Коментари Харесай

НАП пуска нова електронна услуга за търговците

От през днешния ден търговците, които употребяват електронните услуги на Национална агенция за приходите, налични с дипломиран електронен автограф (КЕП), ще могат да вършат онлайн информации за подадените от сервизите уведомления, съдържащи данни за ремонт на фискални устройства и интегрирани автоматизирани системи за ръководство на комерсиалната активност (ИАСУТД).
Това е допустимо с внедряването на новата електронна услуга „ Данни от подадени уведомления за сервизно обслужване/ремонт на ФУ/ИАСУТД, с което общият брой на е-услугите на Национална агенция за приходите надвишава 145.
Новата е-услуга е добавена в портала за е-услуги на приходната организация:http://https://inetdec.nra.bg/, в група „ Предоставяне на данъчна и осигурителна информация и информация от данъчно-осигурителната сметка “.
Националната организация за приходите приканва още веднъж своите клиентите да отсрочат визитите си в офис на ведомството до преустановяването на изключителната епидемиологична конюнктура, като до тогава употребяват електронните услуги, налични портала за е-услуги. Структурите на Национална агенция за приходите не престават да работят и да обслужват клиенти при спомагателни ограничения за отбрана и непрекъсната стерилизация на пространствата.
Подробна информация за данъчните и осигурителни правила по време на изключителната конюнктура е налична в специфична графа на уеб страницата на Национална агенция за приходите: http://https://nap.bg/page?id=762.
Информационният център на Национална агенция за приходите дава отговор на въпроси на клиенти на телефон: 0700 18 700 от 8.30 часа до 18 часа в делнични дни, на цена съгласно цените на съответния оператор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР