От днес официално са пуснати в продажба билетите за финала

...
От днес официално са пуснати в продажба билетите за финала
Коментари Харесай

Пуснаха в продажба билетите за финала на Купата на България

От през днешния ден публично са пуснати в продажба билетите за финала на Sesame Купа на България, където един против различен ще се изправят ЦСКА 1948 и Лудогорец. Двубоят на “Васил Левски ” е на 24 май от 19:00 часа.
 Лудогорец ще откупи напълно правата на Игор Тиаго Лудогорец ще откупи напълно правата на Игор Тиаго
Ето какво пишат в уеб страницата си БПФЛ:

Билетите за ФИНАЛА на SESAME Купа на България са продажба от през днешния ден (18 май). Мачът сред тимовете на ФК ЦСКА 1948 София и ПФК Лудогорец Разград ще се организира на Национален стадион „ Васил Левски “ на 24 май (сряда) от 19:00 часа.



Талоните са налични онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти на Eventim - бензиностанции OMV, Orange, Technopolis, Български пощи.



В деня на мача ще бъдат отворени билетните каси на стадион „ Васил Левски “, които се намират на ул. ген. Йосиф Гурко.



Символичен хазаин на срещата е ФК ЦСКА 1948 София, като последователите на тима ще имат разполагаем блокове 9, 10 и 11 на Сектор „ А “, както и блокове 44 и 45 на Сектор „ Г “ на стадион „ Васил Левски “.



Привържениците на ПФК Лудогорец Разград ще заемат места в блокове 8, 14 и 15 на Сектор „ А “, както и блокове 16 и 17 на Сектор „ Б “ на спортното оборудване.



БПФЛ обръща внимание, че последователи, с отличителни атрибути на един от тимовете, няма да бъдат допускани до секторите, които са авансово избрани за последователите на другия тим, без значение дали имат годен билет за съответния бранш.



Цените на билетите са както следва:


Сектор „ А “ - VIP – 100 лева

Сектор „ А “ - ложи 5, 6 и 7 – 40 лева

Сектор „ А “ - блокове 8, 9, 10, 11, 14 и 15 – 30 лева

Сектори „ Б “ и „ Г “: 15 лв.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР