От днес най-голямата търговска верига Kaufland България се включва в

...
От днес най-голямата търговска верига Kaufland България се включва в
Коментари Харесай

Kaufland България се включва в кампанията „Достъпно за вас“ с над 70 артикула

От през днешния ден най-голямата комерсиална верига Kaufland България се включва в акцията на Министерството на стопанската система и промишлеността - „ Достъпно за вас " с над 70 продукта в магазинната си мрежа. Подбраните артикули са на трайно ниска цена в магазините на веригата и обгръщат седем продуктови групи от дребната потребителска кошница - от самун и захарни храни, варива, скотски и растителни мазнини, месо и месни артикули, мляко и млечни артикули, зеленчуци.

За повишение на информираността на клиентите, всеки продукт, който е част от акцията, е маркиран с единното лого на самодейността „ Достъпно за вас ".

„ Участието ни в акцията на Министерството на стопанската система е вследствие на разговора, който организирахме в последните седмици с ведомството в интерес на клиентите. Ние приветстваме свободния избор за присъединяване в тази самодейност и фактът, че той не нарушава пазарните механизми и свободната конкуренция в ритейл бранша. Продуктите, които сме подбрали обгръщат дребната потребителска кошница, тъй че да подсигурят опция за пазар на трайно ниски цени ", това сподели изп. шеф на Kaufland България Иван Чернев.

Инициативата „ Достъпно за вас " цели да обезпечи осведоменост на потребителите и досегаемост до съществени хранителни артикули от дребната потребителска кошница, посредством предлагането им на допустимо най-ниски цени, базирайки се на правилата на конкурентост. Тя се осъществя под патронажа на Министерството на стопанската система и промишлеността.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР