От днес МВР прави проверка на всички ВиК дружества в

...
От днес МВР прави проверка на всички ВиК дружества в
Коментари Харесай

Дават 35 млн. лв. на Перник за водата, МВР влиза във всички ВиК

От през днешния ден Министерство на вътрешните работи прави инспекция на всички ВиК сдружения в страната , разгласи министър-председателят Бойко Борисов на брифиг в Министерски съвет.

ЗА да търсят решение на водната рецесия, на изключителна среща в кабинета на премиера бяха кметът на миньорския град Станислав Владимир, регионалният шеф Емил Костадинов, министрите Владислав Горанов, Емил Караниколов и Младен Маринов, както и зам.-регионалният министър Николай Нанков.
Борисов поздрави кмета на града за рождения му ден и се пошегува със сумата, която държавното управление ще отпусне за превъзмогване на рецесията с водата. „ Бая безценен подарък – 35 млн. лв. през днешния ден получи посредством него Перник “, сподели той.

Борисов увери, че всички, които носят отговорност за ниското равнище на язовир „ Студена “, което остави без вода регионалния град и няколко села, ще понесат санкции. „ Който каквото е надробил, би трябвало да си го изсърба. Това е работа на прокуратурата, аз на тях не им се меся “, уточни Борисов.

От своя страна кметът и регионалният шеф благодариха за уговорката на ръководещите да оказват помощ за решаването на казуса.-->
Накрая министър ръководителят прикани всички да карат деликатно по празниците и насочи пожелания за Новата година.

„ Да изпратим една добра година, а през идната да решим рецесията в Перник “, акцентира още министър председателят Борисов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР