От днес FIAT спира производството на сиви автомобили. Това решение

...
От днес FIAT спира производството на сиви автомобили. Това решение
Коментари Харесай

FIAT се сбогува със сивия цвят и навлиза в нов цветен свят

От през днешния ден FIAT стопира производството на сиви коли. Това решение е подбудено от желанието да се подчертае смисъла на цветовете в живота и да се препотвърди новото схващане за италианския начин на живот Dolce Vita, което е особено за марката.

В реалност Италия е свързвана с ярки цветове. Морето на Италия, слънцето на Италия, земята на Италия, небето на Италия – тези пейзажи въодушевяват FIAT за основаването на нови коли. Настоящата 2023-а е година на основна смяна на марката и новата тактика прибавя поредна отличителна линия към нейните модели.

„ Нарушихме разпоредбите и взехме решение да спрем производството на сиви FIAT. Това е предизвикателно и коренно. Целта е да утвърдим FIAT като водеща марка на насладата, цветовете и оптимизма. Италия е страната на цветове, а от през днешния ден и колите на FIAT също “, съобщи Оливие Франсоа, основен изпълнителен шеф на FIAT и основен маркетинг шеф на Stellantis. „ Нашето решение демонстрира на хората полезностите на новия начин на живот Dolce Vita и италианските гени, които FIAT въплъщава. Марката желае да въодушеви хората да живият оптимистично и положително и това ще бъде една от задачите на новия модел FIAT 600e – електрическият модел за фамилии и другари, който ще бъде показан на 4 юли “, добави Оливие Франсоа.

В новозаснето особено видео (вижте тук) потребителите могат да видят напълно новия пъстър свят на FIAT. На фрагментите основният изпълнителен шеф на марката Оливие Франсоа зад кормилото на новия модел FIAT 600e се гмурка надълбоко в цветната багра под мотото „ Италия. Страна на цветове. FIAT. Марка на цветове “.



Настоящата гама на FIAT, която се състои от моделите 500e, 500 Hybrid, 500X, Panda и Tipo, се предлага в разнообразни нюанси на следните цветове: Gelato (бяло), Sicilia (оранжево), Passione (червено), Dipinto di Blu (синьо), Venezia (тъмно синьо), Riguada (светло зелено), Foresta (тъмно зелено), Rose Gold (розово) и Cinema Black (черно). Всички цветове носят прочувствени имена, които припомнят за красивите италиански пейзажи и носят въодушевление Dolce Vita.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР