От днес е ограничено пътуването без неотложен повод между областните

...
От днес е ограничено пътуването без неотложен повод между областните
Коментари Харесай

КПП-та на изхода на Благоевград са само с предупредителен характер

От през днешния ден е лимитирано пътуването без наложителен мотив сред регионалните градове, според новите ограничения против разпространяването на ковид у нас.

На изходите на Благоевград в посока Кюстендилска област има построени контролно-пропусквателен пункт.

Пунктовете са на Е-79 при Антените, при нахлуване в Автомагистрала “Струма” при кръговото на с. Зелен дол в посока Дупница и София. Такова има и на Е-79 при Полигона към вътрешността на региона. На този стадий се пропущат товарни коли и рейсове. Напускащите по работа Благоевградска област се предизвестяват да си извадят бележки от работодателите. До в този момент никой не е върнат.

Въведените от среднощ ограничения към момента са с сигнален темперамент. На м. Полигона на изхода на Благоевград се стопират единствено влизащите в Благоевград леки коли, пътуващите в тях се предизвестяват, че до вторник би трябвало да се снабдят с бележки от работодателите, че работят в регионалния град. Излизането от града в посока Симитли е безпроблемно, макар че има знак „ СТОП “.

Парк “Бачиново” не е затворен, на входа на самият парк, както и на алеята, водеща към него няма полиция. В самия парк и по алеята се разхождат се хора, множеството с кучета.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР