От днес, 12 юли, се затваря за движение ул. Прилеп

...
От днес, 12 юли, се затваря за движение ул. Прилеп
Коментари Харесай

От днес затварят за ремонт част от ул. Подвис и долната част на ул. Прилеп във Варна

От през днешния ден, 12 юли, се затваря за придвижване ул. " Прилеп " в сектора от бул. " Левски " до бул. " Христо Смирненски " и ул. " Подвис " в сектора от ул. " Никола Козлев " до Първа езикова гимназия.

Частта от " Прилеп " се чака да бъде затворена за 40 - 45 дни, до момента в който бъде построена дъждовна канализация по предоставените на Общината, оповестиха за Moreto.net от компанията реализатор " Инжстрой ".

В останалия интервал на строителни действия по трасето, които би трябвало да приключат дефинитивно до края на октомври, няма да има изцяло затваряне. Това увери шефът на компанията Милен Гочев.

Ще бъде осъществено преасфалтиране на сектора от " Прилеп ", замяна на два водопровода, създаване на тротоари и осветяване. Ремонтът на ул. " Подвис " би трябвало да бъде приключен до началото на образователната година.

Ремонтът ще протече на два стадия. В първия затворен ще се замяна остарели водопроводи, което изисква повече време. Вторият сектор от Първа езикова гимназия до бул. " Христо Смирненски " ще се осъществя след втората седмица на септември. Там работата ще бъде по - къса, тъй като няма да се подменят връзки, а единствено ще се преасфалтира.

От " Инжстрой " обявиха, че ще създадат всичко допустимо частта от " Прилеп " сред " Патриарх Максим " и бул. " Христо Смирненски " да бъде приключена до 20 юли, както бе дадено.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР