От дете съм издръжлива по характер и гледах и вчера,

...
От дете съм издръжлива по характер и гледах и вчера,
Коментари Харесай

Анна Заркова: И купената вече БиТиВи стана „Анимъл Планет”

От дете съм издръжлива по темперамент и гледах и през вчерашния ден, и през днешния ден Българска национална телевизия и Нова тв по 1 час. Исках да видя за какво и Домусчиеви дори не ги щат към този момент тия неща – малките екрани – и ги продават.
Докато гледах, първо се учудих за какво водещите на политическите излъчвания по този начин дълго седят по диваните, а не вземат набърже да фраснат по един пестник на събеседниците си от опозицията и да цунат по устата ръководещите, които интервюират. Послушах след това една психоложка, постоянно канена в ефир, с цел да оформя светогледа на драгите фенове.

„ Вижте, вика психоложката, към нас какво се случва - похищения над животинки!”.
„ Посегателства над животинки " - по този начин сподели, да. А пък аз си мислех, че към нас се случват и други работи. Като да вземем за пример разпад на държавността. Колапс на опазването на здравето в пика на Ковид-19. Срив в системата за сигурност. Отказ от правораздаване в неравните борби на прокурори с почтени съдии. Гавра с конституцията. Изнасилване на бюджета.

Ръсене на наши пари от джип - като пуканки от плик - и взимане на милиардни заеми, които внуците ни ще заплащат. Гонения на публицисти и пазаруване на медии от мафията. Загуба на суверинитет с квазидипломация. Стодневни митинги на жители и ченгеджийски трикове за разединявянето им. Самозабрава на крадливата и необразована власт...Има още, нали знаете? Но Българска национална телевизия и Нова не го демонстрират -боят се да не им падне цената. А и купената към този момент БиТиВи стана „ Анимъл Планет” – там четирикраките са в центъра на вниманието. Е, да, горе-долу наблюдават и за правата на двукраките, само че в случай че са с пера и яйцеснасящи.

Журналистката Анна Заркова, Facebook
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР