От дълго време насам Карлос Алкарас е обект на медийно

...
От дълго време насам Карлос Алкарас е обект на медийно
Коментари Харесай

Бивш номер 1: Алкарас ще оглави световната ранглиста още през този сезон

От дълго време насам Карлос Алкарас е обект на медийно внимание и въпросът беше по-скоро не дали, а по кое време тъкмо испанецът ще стартира да печели най-големите шампионати в тениса. Оказа се, че въобще не би трябвало да чакаме дълго време, до момента в който това се случи и 19-годишният играч към този момент е измежду най-хубавите играчи в света и през вчерашния ден потвърди, че е кадърен да победи всеки един противник, надигравайки Рафаел Надал на неговата обичана алена настилка.

Постиженията на Алкарас са нещо съвсем ненапълно невиждано за младеж и неслучайно Рик Мачи го дефинира за по-талантлив от членовете на Голямата тройка и съобщи, че в никакъв случай не е виждал тенисист с сходен капацитет. Бившият треньор на Серина Уилямс обаче надалеч не е единствения човек, който е мощно впечатлен от младежа. Към фенове на Карлос се причислява и тогавашният номер едно Евгени Кафелников, който си показва испанеца в ролята на евентуален лидер в международната класация още през този сезон, а ето какво тъкмо показа двукратният първенец от Големия шлем:

" Неотдавна бях направил прогноза, че Алкарас ще бъде международен номер едно до три години. Признавам си грешката незабавно. Това момче има всички нужни качества да оглави подреждането още този този сезон и не мога да си показва по какъв начин ще бъде преместен в близко бъдеще. Неговият жанр на игра предлага подобен интензитет, че никой играч не би могъл да издържи на сходно нещо. Хлапето е от тези специфични гении, в чийто триумф не можеш да се усъмниш за нито една секунда " - разяснява съветската легенда.

I was wrong!! He will be number 1️⃣ already this year
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР