От БСП заявиха, че са готови да платят най-високата цена,

...
От БСП заявиха, че са готови да платят най-високата цена,
Коментари Харесай

Политолог: Възможно е Нинова да напусне коалицията, но не и БСП

От Българска социалистическа партия обявиха, че са подготвени да платят най-високата цена, в случай че се даде оръжие за Украйна, което значи електорална цена. Възможно е вицепремиерът Корнелия Нинова да напусне обединението, само че Българска социалистическа партия да остане във властта. Това изясни политологът доцент Татяна Буруджиева пред БТВ.

Накрая ще дадем оръжие за Украйна, който поддържа Путин, е новият екстремист. Ще има късмет за мира, само че той минава през Украйна, през Зеленски. Ключът за мира от дълго време към този момент не е във Вашингтон и Берлин или Брюксел “, изясни общественият антрополог проф. Васил Гарнизов.

Политологът Анатолий Гълъбов пък разяснява, че казусът с оръжието е станал подобен, тъй като е липсвало оперативно решение при започване на войната в Украйна.

„ Българска социалистическа партия и „ Демократична България “ изгубиха гласове на последните избори, само че са във властта и за двете обединения е значимо да останат в тази позиция, тъй че ще бъде открит някакъв комфортен вид на решение, само че това не взема решение огромния проблем. Ние сме на 150-ия ден на държавното управление и виждаме, че обединението вместо да стартира да сработва, затъва във все по-дълбока и дълбока загуба на възприятие за действителност “, сподели Гълъбов. Той пък дава 3 месеца още на ръководещото болшинство.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР