От БСП ще направим всичко възможно да подходим държавнически „Ще

...
От БСП ще направим всичко възможно да подходим държавнически „Ще
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов, БСП: В момента ключовите думи са диалог и консенсус

От Българска социалистическа партия ще създадем всичко допустимо да подходим държавнически

„ Ще проведем диалози с всички партии, без ГЕРБ и Движение за права и свободи, тъй че всяка от тях да показа своите визии и всичко да се разисква обществено, с цел да може да се избере един кабинет на единодушието, който да успее да изкара България от положението, в което се намираме сега. Считаме, че сега основните думи са разговор и консенсус ". Това съобщи пред Bulgaria ON AIR депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов.
„ Надяваме се да има преосмисляне в позициите на политическите партии, защото личното его би трябвало да остане на назад във времето. Разбира се, че би трябвало да бъде уважавано мнението на всяка партия, само че в пъти по-важно в този момент е какво ще се случи със страната. Отговорността ни е огромна. От Българска социалистическа партия ще създадем всичко допустимо да подходим държавнически ", акцентира Гуцанов. По думите му тестването сега е извънредно съществено. Мнението на депутата е, че мъдростта би трябвало да бъде водеща за партиите, а Българска социалистическа партия към този момент я потвърдила в договарянията при първия мандат. Той изрази вяра, че и останалите партии ще подходят по този начин.
„ Колко рецесии би трябвало да почукат на вратата ни, с цел да разберем каква отговорност носим? " реторично попита Гуцанов. Той изрази вяра, че точно Българска социалистическа партия ще даде начало на диалозите, които ще доведат до градивно решение.
„ Нужен е разговор и държавническо мислене в създалата се обстановка ", безапелационен е депутатът от левицата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР