От БСП настояха в декларация за изслушване на министъра на

...
От БСП настояха в декларация за изслушване на министъра на
Коментари Харесай

Пореден сблъсък между БСП и ГЕРБ

От Българска социалистическа партия настояха в декларация за чуване на министъра на вътрешните работи Валентин Радев за дейностите на полицията по време на частичните избори в селата Галиче и Беден.

Левицата упрекна ГЕРБ в изборни нарушавания и припомниха, че са сезирали прокуратурата и са поискали анулиране на изборите. Управляващите отхвърлиха изказвания за операции на изборния развой. Тома Биков от ГЕРБ акцентира.

„ Тук става въпрос и за директни неистини, които бяха опровергани в последните два дни. Списъци…, Ценко Чоков звъни от затвора…Вие имате опит с диалози със пандизчии. Ние ще се съобразим с всяко решение на съда, както сме го правили. Искате анулиране - дано, в случай че съдът реши да има и анулиране. Ние ще се явим отново. “

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова остро възрази на обвиняванията в неистина.

„ От в този момент нататък, не три пъти - веднъж, в случай че кажете, че Българска социалистическа партия " За България " лъже, ще ви подсещаме обстоятелствата. Единственият, публично приет от българския съд, измамник се споделя Бойко Методиев Борисов . Моля, да се придържате към обстоятелствата и към решенията на българския съд “, репликира Нинова председателстващия Народното събрание Емил Христов от ГЕРБ.

„ Няма решение на българския съд с такова определение. Нарушихте правилника “! 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР