От Ботев (Пловдив) уведомиха феновете си, че планираната футболна среща

...
От Ботев (Пловдив) уведомиха феновете си, че планираната футболна среща
Коментари Харесай

Контролата между Ботев и Арис пропадна

От Ботев (Пловдив) уведомиха почитателите си, че плануваната футболна среща с Арис на стадион " Клеантис Викелидис " в Солун, чиято съществена цел бе отдаването на респект към Тоско Бозаджийски, няма да се състои на оповестената дата и е пред неуспех. Причината е невъзможността на домакините да провеждат провеждането на мача.

Ето какво оповестиха публично " жълто-черните ":

" Уважаеми Ботевисти,

Уведомяваме ви, че плануваната футболна среща с Арис на стадион " Клеантис Викелидис " в Солун, чиято съществена цел бе отдаването на респект към незабравимия за всички нас Тоско Бозаджийски, няма да се състои на оповестената дата.

Причина за това е невъзможността на нашите сътрудници от Арис да провеждат провеждането на мача, както бе плануван в началото, а точно на 23 март (събота).

Предложеният вид срещата да се измести ден по-рано, на 22 март (петък), е недопустим за нас, защото по този метод бихме лишили вас, нашите последователи, от опцията да отдадете нужното почитание към паметта на Тоско.

Оставаме в подготвеност да уточним нова дата с нашите гръцки другари, която да удовлетворява както последователите на Арис, по този начин и тези на " Ботев ". "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР