От Ботев (Пловдив) излязоха с официална позиция, в която увериха

...
От Ботев (Пловдив) излязоха с официална позиция, в която увериха
Коментари Харесай

Ботев с официална позиция по повод твърденията на Илиян Стефанов

От Ботев (Пловдив) излязоха с публична позиция, в която увериха последователите на тима, че клубът се намира в " чудесно положение " и няма финансови проблеми.

Повод за позицията на " жълто-черните " стана изказванието на строителя на стадион " Христо Ботев " - Илиян Филипов, който в четвъртък сигнализира, че сметките на футболния клуб са запорирани поради неплащане по контракти с компании и физически лица. От Ботев признаха, че е имало закъснение на заплащания по някои посоки, само че заради логистични аргументи, а не поради финансови усложнения.

Ето и цялостното известие, което разпространиха пловдивчани:

Уважаеми Ботевисти,

Във връзка с появилите се в публичното и медийно пространство информации, касаещи финансовото здраве на обичания ни клуб, сме длъжни да ви уверим, че същият се намира в чудесно положение и няма никакви проблеми от сходен темперамент.

В желанието си да бъдем правилни към хората, с които работим, а и почтени пред цялата общност, ще уточним, че фактически имаше закъснение на разплащанията по избрани посоки.

Същите не бяха заради финансови усложнения на притежателя на клуба - господин Антон Зингаревич, а заради чисто логистични аргументи.

Уверяваме както нашите сътрудници, по този начин и всички Ботевисти, че пречките са преодолени и в границите на няколко работни дни ПФК " Ботев " още веднъж ще бъде в нормалното си финансово положение, а точно без отговорности към никой.

Използваме случая да благодарим на всички наши сътрудници и контрагенти, които демонстрираха схващане в създалата се обстановка и не нагнетиха ненужно напрежение преди значимите футболни срещи, които предстоят пред представителния мъжки тим.

С почитание,

Ръководството на ПФК " Ботев ".
 Разкриха финансови усложнения и запори в Ботев (Пловдив)
Разкриха финансови усложнения и запори в Ботев (Пловдив)

Строителят на стадиона отстранява турникетната система, чака пари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР