От близо месец фолк певицата Преслава е в болничен, който

...
От близо месец фолк певицата Преслава е в болничен, който
Коментари Харесай

Попиляха Преслава заради СНИМКА от колата й

От близо месец фолк певицата Преслава е в болничен, който си взе поради последната пластична интервенция, на която се подложи.

Докато се възвръща и отмаря, изпълнителката има доста свободно време, което прекарва с щерка си Паола.

От фотосите, които фолк дивата разгласява в обществените мрежи, излиза наяве, че двете постоянно се разхождат измежду природата, защото Преслава е твърдо решена да държи момиченцето си допустимо най-дълго време надалеч от суетата и показността, присъщи за нейната специалност.

Макар и надалеч от сцената и директния контакт с почитателите си, звездата на " Пайнер " е в непрекъснат контакт с тях, посредством обществените мрежи. Тя ги държи в течение за всички нещата, които се случват в всекидневието ѝ със фотосите, които разгласява.

Освен това младата майка с горделивост споделя и фотоси на дребната Паола, за която отделя всяка своя свободна минута.

Последната фотография, която Преслава качи в мрежата обаче, провокира вълна от отвращение и рецензии. Потребителите останаха шокирани от фрагмента, на който е снимана в тил невръстната рожба на фолк изпълнителката.

Малката Паола се намира на шофьорското място в лъскавия Mercedes на известната си майка.

Феновете засипаха Преслава с рецензии и обвинявания, че с тази фотография тя е целяла да се изфука с лъскавата и скъпа кола, в която вози детето си. Според някои консуматори, сходна показност е насмешка с почитателите ѝ, някои от които дават и последния си лев, с цел да отидат да я слушат, когато има присъединяване.

Някои консуматори обаче, взеха решение да се посмеят на неин тил, шегувайки се, че с таткото може да подарят на Паола една такава кола за първия образователен ден.

Сред мненията под противоречивата фотография се намират и такива на правилни почитатели, които не се интересуват от автомобила на своята фаворитка, а от детето и с неспокойствие чакат да го видят в лице. Преслава обаче, няма никакво желание да демонстрира щерка си и това вбесява почитателите ѝ.

" Ставаш банална с тези нищо неразкриващи фотоси ", съскат те в мрежата.

Източник fakti.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР