От батальона Азов показаха видео с деца, които се укриват

...
От батальона Азов показаха видео с деца, които се укриват
Коментари Харесай

Нещо вкусно сме донесли... Видео показва децата в Азовстал

От батальона " Азов " демонстрираха видео с деца, които се укриват от непрекъснатите съветски обстрели в завода-гигант " Азовсталь " в блокирания Мариупол.

Видеото е качено на YouTube канал на " Азов ". То е малко над 10 мин.



На фрагментите бранителите на обсадения Мариупол раздават сладкиши на децата, които са в убежището и беседват с техни родители.

" Добър ден - тук сме с подаръчета.... Елате - нещо вкусно сме донесли ", споделят от военното поделение.

Няколко от хлапетата описват на какви игри играят, споделят по какъв начин им е мъчително за някои родственици, за слънцето и желаят да се приберат.

Една жена в клипа споделя, че запасите привършват, моли да се даде филантропичен кулоар с обезпечена сигурност, с цел да могат мирните поданици да стигнат от блокирания цех да някоя територия, следена от Украйна.

Както и Клуб Z писа, на 21 април Путин подреди обсада, а не атака против металургичния колос в промишлената зона на Мариупол, в който се укрива хора.

" Не би трябвало да се влиза в катакомбите, би трябвало да се блокира промишлената зона на Азовстал по този начин, че муха да не прелети ", споделя съветският водач.

Малко преди този момент на среща с Путин в Кремъл неговият министър на защитата Сергей Шойгу рапортува, че " силите на Донецката национална република " са " освободили " Мариупол като се изключи 2000 и повече националисти обкръжени в " Азовстал ".

Призивите на интернационалната общественост - да се обезпечат филантропични коридори най-малко около православния Великден, останаха безрезултатни.

Един от престижите, който прикани Русия да пусне коридори най-малко от Разпети петък до края на Великденските празници, бе митрополитът за Украйна на Руската православна черква - Онуфрий.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР