От Барби до новата Мисия невъзможна, BBC изброява филмовите премиери,

...
От Барби до новата Мисия невъзможна, BBC изброява филмовите премиери,
Коментари Харесай

От Барби до Мисията невъзможна – филмите през юли, които не са за изпускане

От Барби до новата Мисия невъзможна, BBC изброява филмовите министър председатели, които не са за пропускане този месец.

Barbie

" Трябва да признаем, че има доста хора, които не са почитатели на Барби ", споделя звездата в основната роля и продуцент на кино лентата Марго Роби пред Алиса Бейли във Vogue.

" И в действителност не са просто безразлични. Те интензивно ненавиждат Барби. ", добавя тя.

В комедията на Грета Гъруиг ( " Лейди Бърд ", " Малки дами " ) дружно със съавтора й и сътрудник Ноа Баумбах ( " История на брака ", " Бял звук " ), Барби и Кен (Райън Гослинг) излизат отвън съвършената, розова, пластмасова страна на фантазиите и се озовават в действителния свят.

Филмът излиза по кината на 21 юли

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Костенурките Нинджа се появяват за първи път през 1984 година в дребен самостоятелен комикс, който пародира Daredevil, X-Men и други известни супергерои.

Творенията на Кевин Ийстман и Питър Лърд се радват на личен анимационен сериал и линия играчки, последвани от шест кино лентата.

Филмът излиза по кината на 31 юли

They Cloned Tyrone

Това е висококонцептуална научно-фантастична комедия, която може да се получи, " в случай че " Шоуто на Труман " изпие бутилка водка ", споделят основателите на лентата.

Трима герои откриват загадка лаборатория под магазин, в която държавни учени организират опити с клониране.

Но те не са виновни жители или амбициозни следователи, а наркодилър, сутеньор и продажница или " най-лошите вероятни претенденти, които да бъдат вкарани в центъра на интрига ".

Филмът излиза на 21 юли в Netflix

Oppenheimer

Биографичен филм за Дж. Робърт Опенхаймер, физикът теоретик, оказал помощ за създаването на първите нуклеарни оръжия.

Емили Блънт е в ролята на брачната половинка му, а звездният актьорски състав включва Робърт Дауни младши, Мат Деймън и Флорънс Пю.

" Това е просто невероятна концепция - хората вършат калкулации, преглеждат връзката сред теорията и практиката, и вземат решение, че има доста дребна възможност да унищожат целия свят. Това е най-драматичният миг в историята. ", споделя режисьорът на Кристофър Нолан.

Филмът излиза по кината на 21 юли

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

Итън Хънт (Том Круз) и неговата вярна група секрети сътрудници научават за ново смъртоносно оръжие, което може да аргументи... е, не обръщайте внимание на сюжета.

Важен е той, а опцията да забележим Круз да извършва все по-екстремни каскади. В този случай той се спуска с мотоциклет от ръба на канара в Норвегия и пада от височина 4000 фута, преди да се отвори парашутът му.

" Но едвам когато се качих на планината, осъзнах какъв брой смъртоносно ужасно е цялото нещо... Беше допустимо да загубим основния си воин. Беше същински ужасно. Но, Боже мой, беше толкоз вълнуващо. ", споделя Саймън Пег, който е станал очевидец на каскадата.

Лентата излиза на огромен екран на 12 юли

My Name is Alfred Hitchcock

Това не е елементарен документален филм за Хичкок.

Сценарист и режисьор е Марк Казънс, а методът му е да прегледа шест тематики, които минават през трилърите на Майстора на съспенса.

Най-смелата част обаче е, че документалният филм е разказан от самия Хичкок - или най-малко по този начин наподобява.

Казънс написа сюжет от гледната точка на режисьора, а импресионистът Алистър Макгоуън го чете с глас, който е извънредно непосредствен до същинския.

Филмът излиза на 21 юли в Обединеното кралство

Talk to Me

Дебютният филм на австралийските близнаци Дани и Майкъл Филипу потвърждава, че те са отлични сценаристи и режисьори.

Talk to Me показва Миа (Софи Уайлд), млада жена, която скърби за загубата на майка си. За да се развесели, тя отива на празненство, където заниманието включва държане на керамична ръка и потреблението ѝ за връзка с духовете на мъртвите.

Проблемът е, че Миа толкоз доста желае да се събере с майка си, че продължава да играе играта дълго откакто тя стартира да пуска зли духове в нашия свят.

Talk to Me е ужасяващо хорър предложение с помощта на мощни осъществявания, застрашителен дизайн на създанията, кръв и на практика резултати, които ще ви раздрусат и смразят гръбнака ви. Ако търсите страховито плашещо развлечение, не забравяйте да протегнете ръка и да се докоснете до този филм ", споделят от екипа.

Премиерата на огромен екран е от 26 юли

The Miracle Club

Един от най-популярните поджанрове на 2023 година е трогателната комедия за приятелки на избрана възраст, които отиват дружно на странствуване.

След " 80 за Брейди " и " Книжен клуб ", най-новият образец за това е The Miracle Club.

Действието се развива през 1967 година, а Маги Смит и Кейти Бейтс са в функциите на дъблинчанки от работническата класа, които пеят в локален конкурс за гении и отиват до Франция. В рейса е и тогавашната им другарка, изиграна от Лора Лини, която от 40 години е в Съединени американски щати.

Филмът излиза на 14 юли в Съединени американски щати и на 29 септември в Обединеното кралство

Joy Ride

Номинирана за " Оскар " за ролята във " Всичко, на всички места, едновременно ", Стефани Хсу се завръща на огромния екран в комедия за извънредно пътешестване, режисирана и написана от Адел Лим. Хсу играе една от четири приятелки, които пътуват до Китай.

Joy Ride е прегледен образец за това какъв брой значимо е представянето на екрана и потвърждава, че азиатско-американските комици могат да бъдат също толкоз занимателни, хапливи и сполучливи, колкото и техните бели сътрудници ", споделя Мариса Мирабал в Indiewire.

" Освен тематичните детайли, свързани с идентичността и другарството, Joy Ride предлага една комедия, която дава друга вероятност за секса и опиатите, и преодолява пропастта сред поколенията. "

Филмът е на огромен екран от 6 юли

Insidious: The Red Door

Insidious: The Red Door в петият филм от хитовия франчайз на Джеймс Уан и Лий Уанъл.

Първите два кино лентата Insidious разказваха за Джош и Ренай Ламбърт, чийто дребен наследник открива контакт със сфера, наречена " По-нататък ".

Филмът е на огромен екран от 5 юли

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР