От Ат Танфа постъпват тревожни новини. Американски войници вербуват терористи

...
От Ат Танфа постъпват тревожни новини. Американски войници вербуват терористи
Коментари Харесай

Очевидец твърди: Американски инструктори вербуват терористи камикадзета в бежански лагер в Сирия

От Ат Танфа постъпват тревожни вести. Американски бойци вербуват терористи камикадзета в лагера Рубкан, където живеят 60 000 бежанци. Това заяви някогашен гражданин на лагера, 16-годишният Алму Рабадан. С тинейджъра е общувал боен източник, написа Руская весна. По думите на сирийския младеж, няколко пъти в седмицата в Рубкан идват американски инструктори от базата на Съединени американски щати в Ат Танфа и организират с локалното население „ възпитателни диалози “. Алму споделя, че те вербуват камикадзета и приканват към принуждение.

Шахид се е съгласил да стане братът на Алму. По думите на тинейджъра, роднината му се въодушевил от думите на бойците за нуждата от свещена битка с режима на Асад. „ Те идват при нас много постоянно, Предимно, описват за следствията от артилерийските обстрели по Източна Гута от страна на държавните войски. Показват някакви снимкови и видео материали. След няколко визити, бойците предлагаха прекосяването на подготовка в базата им. Там са изпращани за подготовка и камикадзетата. Струва ми се, че тези, които са тръгнали след американците, като брат ми, са над хиляда “, споделя Алму

Изглежда, Алму не е надалеч от действителната численост на искащите да се научат на военно дело. Различни военни източници оповестяват за подготовката на 2000 бандити в 55-километровата зона на деескалация в Сирия. Подготовката им под управлението на американските бойци на практика е явна. В края на септември от Йордания в базата на Съединени американски щати Ат Танфе е пристигнала колона с въоръжение.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР