От 9 ч. утре – 7 март, до 9 ч.

...
От 9 ч. утре – 7 март, до 9 ч.
Коментари Харесай

До 9 март ограничават движението в тунелите Траянови врата и Витиня

От 9 ч. на следващия ден – 7 март, до 9 ч. на 9 март ще бъде лимитирано придвижването в посока София в тунел „ Траянови врата “ на Автомагистрала „ Тракия “. Временната организация е за измиване на стените и пътната настилка на оборудването. Трафикът ще преминава двупосочно в тръбата за Бургас, с по една лента във всяка посока, оповестяват от Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ).

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание, като следват прецизно поставената пътна сигнализация и ограничаването на скоростта до 50 км/ч.

От 7 до 9 март, в интервала 8:30 ч. - 16:30 ч. придвижването в тръбата за Варна на тунел „ Витиня “ на Автомагистрала „ Хемус “ ще е в една лента. За осъществяване на действия по настоящ ремонт и поддържане се лимитира прекосяването в спешната и дейната лента. Трафикът ще се реализира в изпреварващата лента.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР