От 7 юни Испания ще допуска на своя територия лица,

...
От 7 юни Испания ще допуска на своя територия лица,
Коментари Харесай

От 7 юни Испания ще допуска на своя територия ваксинирани лица от страни извън ЕС

От 7 юни Испания ще позволява на своя територия лица, идващи от страни отвън Европейски Съюз, които са били имунизирани против ковид, предават Франс прес и Ройтерс, цитирайки премиера Педро Санчес.
Той акцентира, че новото предписание ще се отнася до идващи от Съединени американски щати.

От 24 май идващите от Англия и Япония ще бъдат допускани в Испания, без да показват отрицателен писиар тест за ковид, демонстрира наредба, оповестена през днешния ден в испанския държавен вестник. Британските разпореждания обаче към момента изискват пътуващите, връщащи се от Испания, да се изолират след идването си.Великобритания всекидневно е преди всичко по брой на туристи в испанските курорти.

Испанската министърка на опазването на здравето Каролина Дариас заяви през днешния ден, че документите за имунизация ще работят на цялата територия на Европейски Съюз от 1 юли, съобщи ТАСС. "Прост документ, който демонстрира, че индивидът е бил имунизиран, изработен му е писиар тест или тест за антитела, или е излекуван от заболяването. Ако индивидът дава отговор на едно от тези три условия, този документ може да се употребява за пътувания ", заяви тя.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР