От 6 март, неделя, bTV стартира нов телевизионен формат -

...
От 6 март, неделя, bTV стартира нов телевизионен формат -
Коментари Харесай

Мария Цънцарова: Първият ми гост ще е човек, на когото можем да зададем всички важни въпроси в момента


От 6 март, неделя, bTV започва нов ефирен формат - „ Защо, господин министър? “. Водещ на предаването ще бъде журналистът Мария Цънцарова, която в края на всяка седмица ще беседва намерено с министър от кабинета и ще задава най-важните въпроси по горещите тематики от седмицата.

„ Предизвикателството пред мен и екипа ми е да бъдем задоволително потребни в диалозите си на нашите фенове, тъй като всички ние се намираме в доста сложна обстановка “, сподели в „ Тази заран “ Мария Цънцарова.

„ В момента медиите носим още по-голяма отговорност – да отсеем вярното от погрешното. Ако в Украйна се води война, в компютъра и в телефона на всеки един от нас се случва същото. Сега е моментът, в който всички ние би трябвало да държим институциите и хората, които в действителност споделят какво ще ни се случи, под още по-взискателен надзор. Журналистите можем да го създадем през въпросите си “, сподели Цънцарова.

„ Нашето предпочитание и голяма задача е да стигнем до точния човек, до точния представител на кабинета, от който да желаяме отговорите, които не сме съумели да получим през седмицата “, добави тя.

Мария Цънцарова не издаде кой ще бъде първият ѝ посетител, само че даде обещание на феновете, че той ще бъде човек, на който могат да бъдат заложени всички значими въпроси в този миг.

„ И фактически от отговорите му зависят доста неща “, добави тя.

" Защо, господин министър? " започва на 6 март в 19:45 часа и ще се излъчва всяка неделя незабавно след централната емисия вести.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР