От 6 март на територията на град Кюстендил ще има

...
От 6 март на територията на град Кюстендил ще има
Коментари Харесай

От 6 март на територията на Кюстендил ще има градски транспорт

От 6 март на територията на град Кюстендил ще има градски превоз, осведомена сесия на Общински съвет кмета Петър Паунов. 11 обиколни курса, 3 курса в утринните, 3 в работните часове, а през останаото време ще бъде на два часа.

„ Така че превозвачите ще могат да се възползват и от обезщетенията и, несъмнено за междуградските линии те са факт. Единият от превозвачите се отхвърли от линията за София,другия е подготвен да поеме курсовете, тъй че ще продължат и курсовете. Превозвачите са учудени, че при огромното предпочитание да има рейсове по- огромната част от тях са празни. Но да се надяваме че ще има механизми да бъдат обезщетени задоволително добре

Но от 6 март ще има градски превоз, също така с атрактивните цени на такситата считаме, че ще настъпи огромно облекчение в хората, които имат коли и ще могат да с отърват от непотребните атомобили, с цел да не се натоварват с непотребни разноски,знаете таксито е 3 лева от точка до точка. Когато има и рейсове всеки може да пътува умерено в градски условия. Имаме транспортьор, който е декларирал подготвеност да стартират 11 курса, сега се приготвят с юристите изискванията,при които да се случат “, разяснява кмета Петър Паунов.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР