От 4 години ДПС иска оставката на това правителство. Организаторите

...
От 4 години ДПС иска оставката на това правителство. Организаторите
Коментари Харесай

Карадайъ нарече организаторите на протеста клакьори на ГЕРБ

От 4 години Движение за права и свободи желае оставката на това държавно управление. Организаторите на митинга, които до момента бяха клакьори на ГЕРБ, измислиха митинг против властта пред централата на опозиционна партия. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.
По думите на Карадайъ, не е бил чут апелът на Движение за права и свободи за разговор. Именно разговорът е единственият излаз от сегашната политическа рецесия, съгласно Движение за права и свободи.
 Лютви Местан: Вместо да разгради Сараите, Борисов стана част от тях Лютви Местан: Вместо да разгради Сараите, Борисов стана част от тях
„ Зависимостта сред ГЕРБ и Движение за права и свободи е ноторен факт. Заради тази взаимозависимост на Бойко Борисов, в последно време виждаме ускорена ерозия в...
Карадайъ не пропусна да обърне внимание на, като съобщи, че на първи тур ГЕРБ спечелили на 9 места, а Движение за права и свободи – на 7. Той се обърна задочно към ГЕРБ поради изказванието, че са разгромили и разрушили на вота. Движение за права и свободи имаше 10 претенденти, завоюва със 7 – може да употребяваме същата терминология, само че няма, добави ръководителят на Движение за права и свободи. И се оплака, че Бойко Борисов и кметът на Бургас Димитър Николов правили пропаганда в избирателен ден – „ да ги бием в Айтос ”.
„ От избори до избори се готвим ”, сподели за край Карадайъ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР