От 31.10. до 12.01.2023. Марс, планетата, която отговаря за начина,

...
От 31.10. до 12.01.2023. Марс, планетата, която отговаря за начина,
Коментари Харесай

Ретрогтраден Марс: Забавяне и обърквания при подвижните знаци Близнаци, Дева, Стрелец и Риби

От 31.10. до 12.01.2023. Марс, планетата, която дава отговор за метода, по който се отстояваме и по който слагаме начало на нещата, ще се движи ретроградно през знака Близнаци.

Знакът Близнаци дава отговор за търговията, връзките, пътуванията, сключването на контракти или покупко-продажби. През интервала е значимо да сме извънредно внимателни в общуването си с другите и при преследването на задачите и фантазиите ни. Не ни се предлага да стартираме нови неща, да подписваме контракти, да водим правосъдни каузи, да вършим значими покупки, още повече такива, които не сме обмислили добре авансово. Не е уместно също по този начин да си вършим медицински прегледи и проучвания, хирургически интервенции или да стартираме лекувания. Много е евентуално да не съумяваме доста добре да се борим за нещата, които желаеме и е допустимо или прекомерно доста да се съобразяваме и напасваме с другите, или пък да прекалим с нападателния метод и целеустремеността, без да зачитаме потребностите на заобикалящите.

Най-потърпевши от ретроградното придвижване на планетата ще са подвижните знаци Близнаци, Стрелец, Риби и Дева както и хората с персонални планети и Асцендент в тези знаци. При тях са евентуални най-вече обърквания, неразбирателства и неясноти през интервала както в персонален, по този начин и в публичен проект.

В персонален проект не са изключени разправии с колегата или с различен непосредствен до тях човек, по отношение на общи проекти. Те ще са склонни да одобряват на вътре всяко разграничение в мненията и няма да имат предпочитание за взаимни отстъпки. При всички случаи е значимо да си дават задоволително време за размисъл преди да приказват или работят, тъй като е допустимо да обидят индивида против тях необратимо и след това да им е мъчно да възобновят равновесието в връзките. В професионален проект е допустимо да им изникнат привлекателни оферти, в които обаче е добре да не се впускат през глава, ами доста деликатно да премислят, тъй като има риск, нещата, които стартират през интервала съществено да се объркат или да се окажат прекомерно обвързващи за тях. Периодът е доста подобаващ за вглеждане в себе си и разбор на обстановките, в които се намират. Окончателни договорености, крайни решения и решителни дейности е добре да взимат след края на интервала.

Скорпионите и Раците ще имат както възходи, по този начин и спадове в прочувствен проект. Добре е тези зодии да си дадат задоволително време за отмора отвън хорската суматоха, да се отдадат на творчество, медитация, йога или различен тип релаксиращи действия, които под една или друга форма ще ги провиснал и ще им оказват помощ да виждат нещата в вероятност.

Овните и Лъвовете ще намерят своя метод да създадат усещане и да бъдат забелязвани и оценени от близките. Добре е да не се изхвърлят в тези си стремежи и да остават крепко стъпили на земята, тъй като съществува риск да надскочат опциите си и да стартират нещо, което в следствие ще им бъде мъчно да завършат.

Козирозите и Телците ще имат сложен интервал във финансов проект. Много е евентуално някой да ги подведе или обърка. При тях съществува риск да се впуснат във финансови покупко-продажби с неразбираем генезис и да влагат парите си по не доста подходящ метод. Поради тази причина е добре да са извънредно деликатни в тази тенденция и да се поучават със експерти, както и с близки хора, които биха им икономисали огромни загуби след това.

Водолеите и Везните има възможност да имат разногласия или неразбирателства с сътрудници, както и компликации със средствата си за връзка и превоз. Много е значимо да са деликатни и да си плануват нещата по-отрано.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР