От 30 октомври до 5 ноември Kaufland България предлага на

...
От 30 октомври до 5 ноември Kaufland България предлага на
Коментари Харесай

Kaufland България със специални предложения от вина и сирена от цял свят

От 30 октомври до 5 ноември Kaufland България предлага на потребителите в цялата страна богата селекция от 21 български и 14 задгранични марки виновност, както и хрумвания за композиция със сирена на доста преференциални цени. В звук с идния зимен сезон атрактивните оферти са тематично подбрани, с цел да отговорят и на най-изисканите усети.

Богатият подбор във веригата хипермаркети включва розе, бели, червени, пенливи и био виновност от България, Италия, Франция, Испания, Нова Зеландия, Аржентина, Съединени американски щати и Чили. Kaufland България добавя винената селекция и с деликатно подбрани френски, италиански, холандски и датски сирена също на промоционални цени в границите на интервала.

Потребителите могат да открият всички виновност и сирена, част от промоционалната селекция, на специфичните страници в седмичната листовка на Kaufland България. Отново там клиентите могат да научат и любопитна информация за произхода и качествата другите типове виновност.

За да улесни избора им, Kaufland България включва в брошурата си и препоръки за разнообразните типичен и ексцентрични комбинации на виновност и сирена, които подсигуряват същинско преживяване за потребителите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР