От 3-ти април до края на месеца екипът на Отделението

...
От 3-ти април до края на месеца екипът на Отделението
Коментари Харесай

Безплатни профилактични прегледи за бъбречно-каменна болест в „Пълмед“

От 3-ти април до края на месеца екипът на Отделението по урология в УМБАЛ „ Пълмед “ афишира акция от безвъзмездни профилактични и консултативни прегледи за пациенти, предразположени или с към този момент открита бъбречно-каменна болест, оповестяват от лечебното заведение.

Прегледите ще се реализират с авансово записване на тел. 032 607 300 или онлайн през системата на Superdoc.bg всеки работен ден от 10 до 14 ч.

Д-р Станимира Кодинова, шеф на Отделението по урология в лечебното заведение, разяснява, че ранната диагностика на бъбречно-каменната болест, нейната профилактика и навреме лекуване понижава рисковете от пораждане на затруднения на болестта.

„ Всички ние обръщаме внимание на заболяването, едвам когато ни застигне. Ето за какво спазването на общите правила на профилактика, като уравновесено хранене, нарасналата консумация на вода, както и регулярните прегледи при експерт са верните превантивни дейности за понижаване на риска от високата периодичност на развиване на болестта ”, означи доктор Кодинова.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР