От 27 януари до 19 февруари повелителката на любовта, Венера,

...
От 27 януари до 19 февруари повелителката на любовта, Венера,
Коментари Харесай

Венера влиза в Риби: Сбъднете мечтите си и открийте любовта

От 27 януари до 19 февруари повелителката на любовта, Венера, ще бъде в знака на романтиците на зодиака – Риби . Именно в това местонахождение планетата има оптималната интензивност и най-силна сила . А това значи, че следва да усетим магичното ѝ въздействие във всяка област на живота си, предизвестяват астролозите от уеб страницата.

Предстоящият престой на Венера в Риби бележи началото на интервал, в който ще настъпят огромни промени за всяка зодия . Бездействието и неналичието на самодейност са равносилни на загуба.

Венера е планетата, която ви оказва помощ да се превърнете в най-хубавата версия на себе си. А с цел да го постигнете, би трябвало да знаете какво тъкмо ви носи този интервал и да не игнорирате възможностите за триумфи.

Транзитът на Венера в Риби може да сътвори чувство за успокоение във вас, тъй че още от 26 януари усещате, че към този момент не живеете в плен на нашите терзания и неустановеност . А тази независимост ще ви даде сили и мотивация да действате и постигате задачите си.

На първо място можете да очаквате прилив на сила . Успехите ще идват първо в областта на работата и бизнеса, като ще усетите много повече сили и мотивация, в сравнение с през идващите няколко месеца. Това значи, че би трябвало да не пропускате възможностите за професионално развиване.

От 27 януари се заемете с най-важните си задания и не се опасявайте да отделите повече сила за работа .

Ако се тревожите, че персоналните занимания ще останат на назад във времето , имайте поради, че нарасналата сила ви подтиква да отделяте време и за спорт, действия навън, занимания с децата и така нататък

 жена отговорности iStock

Ако до момента колкото да сте смогвали, жонглирайки с десетки отговорности и най-после ви се коства, че на никое място не сте участвали пълноценно, в този момент нещата се трансформират .

Позицията на Венера в Риби носи доста триумфи в любовта . Сега е моментът за запознанства , да излизате на срещи, да флиртувате , да стартирате нови връзки или да заздравите тази, която имате. Ако сте обвързани , следва се усетите прилив на деликатност и обвързаност , които ще ви донесат доста сантиментални моменти с обичания човек.

Венера предизвиква хората да поддържат връзка и търсят допирни точки, по тази причина отворете съзнанието и сърцето си към близките . Този интервал е един от най-благоприятните за започване на нова връзка, в случай че сте необвързани.

Според астролозите от уеб страницата представителите на зодиите Телец , Близнаци и Риби е най-вероятно да открият своята сродна душа сред 27 януари и 19 февруари, 2023 година Особено деликатни би трябвало да бъдат Рибите, тъй като е доста допустимо индивидът, който ще се окаже тяхната половинка, към този момент да участва в живота им .

Ако страдате от сърдечни терзания , не оставайте пасивни, тъй като Венера оказва помощ на тези, които с всички сили се стремят да намерят любовта.

Това е интервал, в който хората ще са по-склонни да се държат другарски и да съжителстват дружно в естетика , вместо да се изнервят и заяждат.

Общо взето Венера ще накара живота ви да свети с нови, ярки цветове . Ще започнете да забелязвате положителното във всичко , което се случва, даже ще преоткриете хубостта в някои неща, които сте подминавали до момента.

Много от вас ще схванат по какъв начин да се любуват още повече на живота, работата, свободното време и заниманията – стига единствено да не заглушават поривите на душата си .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР