Кръстникът на АРЧИ ще въздъхне с облекчение, сега Меган Маркъл

...
Кръстникът на АРЧИ ще въздъхне с облекчение, сега Меган Маркъл
Коментари Харесай

Кръстникът на Арчи ще бъде облекчен. Меган и Хари не могат да отидат на сватба – обществото не иска да ги знае, казва експерт

Кръстникът на АРЧИ ще въздъхне с облекчение, в този момент Меган Маркъл и принц Хари не могат отидете на обилната му женитба, твърди кралски специалист.

Хю Гросвенър, херцогът на Уестминстър, ще подписа брак с Оливия Хенсън, 31, в катедралата на Честър на 7 юни.

Но аристократът и предприемачът, който е по едно и също време на Арчи и Твърди се, че кръстникът на принц Джордж е бил цялостен с паники, водещи до огромния му ден.

Източници настояват, че Хю е ​​бил угрижен за враждата на принцовете Хари и Уилям - и по какъв начин може да се развие в огромния ден.

Но през вчерашния ден беше обявено, че херцогът на Съсекс няма да участва, с цел да се избегне напрежение - до момента в който Уилс ще участва на сватбеното празненство.

Сега кралският специалист Ингрид Сюърд изрази мнение по отношение на това, че Съсекс не дават отговор - и сподели, че това ще бъде приветствано от мнозина.

Тя сподели, че се съмнява, че двойката ще желае да лети в Обединеното кралство - където са непопулярни - и да отиде на женитба, където може да притегли нену...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР