Видео връзка между Ню Йорк и Дъблин, която беше спряна

...
Видео връзка между Ню Йорк и Дъблин, която беше спряна
Коментари Харесай

„Порталът“ за изкуство на Ню Йорк към Дъблин се отваря отново с допълнителни мерки за сигурност след спиране поради лошо поведение

Видео връзка сред Ню Йорк и Дъблин, която беше спряна заради неуместно държание от двете страни на Atlantic отвори още веднъж с нови ограничения за сигурност.

Видеовръзката навън сред двата града, която беше открита на 8 май и беше спряна предходната седмица, отвори още веднъж в неделя и ще работи сред часовете от 6 сутринта и 16 часа в Ню Йорк, от 11 до 21 часа. в Дъблин.

Градският съвет на Дъблин и бизнес групата Flatiron NoMad Partnership от Манхатън проведоха обществена апаратура за изкуство онлайн, наречена „ Порталът “. Те споделиха, че са конфигурирали повече огради от страната на Ню Йорк и са подхванали стъпки, с цел да попречат на хората да стъпват върху скулптурата и да държат телефоните си до обектива на камерата.

„ Сега, в случай че хора стъпят на портала и попречат на камерата, това ще провокира замъгляване на потока онлайн за всички от двете страни на Атлантическия океан “, се споделя в изказване на уредниците.

Хората по какъв начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР