От 23.09. до 23.10. Слънцето ще преминава през знака, който

...
От 23.09. до 23.10. Слънцето ще преминава през знака, който
Коментари Харесай

Слънце във Везни: Задълбочаване на отношенията за въздушните знаци Везни, Близнаци и Водолей

От 23.09. до 23.10. Слънцето ще минава през знака, който дава отговор за партньорските взаимоотношения, разбирателството и хармонията - Везни.
Периодът е съвършен за започване на забавни бизнес инициативи и планове, пускане на нови професионални партньорства, подписване на значими за нас контракти и решение правни въпроси.

Не е изключено да сме много неуверени и да ни е мъчно да взимаме значими решения, само че за сметка на това ще сме доста положителни в уравновесяването на разнообразни гледни точки, помиряването на враждуващи страни и изясняването на спорове.

В персонален проект е допустимо да обърнем съществено внимание на най-близкия до нас човек и да разпростирам и развиваме връзката си с него. Дните са идеални за доказване на любовта и привързаността ни, както и за предприемане на последващи стъпки в любовта.

Най-добре ще се отрази престоят на Слънцето във Везни на въздушните знаци Везни, Близнаци и Водолей, както и на хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. Те ще съумеят да задълбочат и развият взаимоотношенията си с човек на който държат, като някои от тях ще сключат брак, други ще си създадат бебе, а трети ще стартират нова взаимна активност или начинание.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби може да чакат изненадващи позвънявания или известия, които мощно ще ги развълнуват.

Земните знаци Дева, Телец и Козирог ще са на сантиментална вълна и по всяка възможност ще са мощно ангажирани с обичан човек.

Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен ще се усещат финансово постоянни през интервала. Възможно е да получат забавени заплащания или хонорари.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР