От 22 до 25-ти август се проведе традиционният международен футболен

...
От 22 до 25-ти август се проведе традиционният международен футболен
Коментари Харесай

Отбори от три страни мериха сили на детски турнир в Бургас

От 22 до 25-ти август се организира обичайният интернационален футболен шампионат „ Футболни Звезди в България”.

Тази година присъединяване взеха тимове от България, Украйна и Молдова. Надпреварата се организира на терените „ Звездичка Арена” и „ Каменица Арена” в Бургас – за възрастови групи 2008, 2009 и 2009/2010 година.

Специални благодарности към уредниците от Община Бургас и ДФК Звездичка изрекоха гостите от Молдова и Украйна, които бяха очаровани от морския град и организацията към шампионата. Точно те внесоха извънреден нюанс по трибуните – над 100 фена придружаваха неразделно тимовете им, като безспирно пяха песни и огласяха спортните комплекси в Бургас.

Организатори на шампионата бяха ДФК Звездичка,ЗС на БФС Бургас и Община Бургас. И трите шампионата които организирахме по едно и също време от 22-25 август, бяха извънредно мощни. Приятната изненада в шампионата бе това че всички тимове деца и родители демонстрираха страховит феърплей, а мачовете бяха на доста високо равнище. “Участие взеха Зимбру Молдова, Нива Виница Украйна, Локомотив София, ФК Севлиево, бургаските школи Нефтохимик и Черноморец също почетоха шампионата и се включиха в него – имаше и тимове от региона като Карнобат и Айтос “, за което им благодаря сподели Петър Алексиев.Днес започва и шампионата за най-малките родени 2011 и 2012 година. Отново на Спортен Комплекс „ Звездичка Арена”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР