От 22.12.2017 на територията на столичната болница Пирогов“ пациенти и

...
От 22.12.2017 на територията на столичната болница Пирогов“ пациенти и
Коментари Харесай

„Пирогов" и „Асансьорна безопасност“ заедно в каузата за безопасно ползване


От 22.12.2017 на територията на столичната болница „ Пирогов “ пациенти и гости ще употребяват асансьори, превърнати в „ Пътуващи картинни галерии “ сред етажите на лечебното заведение.

Рисунките, в оборудванията ще описват на пациенти, гости и чиновници, кои са най-важните правила, които и дребни, и огромни би трябвало да съблюдават при използването на асансьори и ескалатори, оповестиха от „ Пирогов ”.

Асансьорите на болничното заведение ще бъдат превърнати в самобитни и неповторими, непрекъснати „ Без!-Опасни “ изложбени пространства, в които творбите на деца от столични детски градини на регионите „ Люлин “ и „ Подуяне “ ще описват цветно и по детски кои са най-важните правила за сигурност, с помощта на които всички ние можем да се придвижваме безвредно и без боязън сред етажите.

Инициативата е в продължение на към този момент завършилия план „ Вертикално знание “ на фондация „ Асансьорна сигурност “, в границите на който беше създадена първата и единствена по рода си за територията на България, стратегия за образование на най-малките поданици на страната, и по-специално децата от подготвителните групи на детските градини, до 3 клас на началните учебни заведения.

Проектът, който беше осъществен с финансовата поддръжка на стратегия „ Европа 2017 “ на Столична община и в партньорство със столичните районни администрации „ Люлин “ и „ Подуяне “, имаше за цел от една страна да даде опция за ранно асимилиране на най-важните правила за безвредно прилагане на едни от най-масовите уреди за отвесен превоз на хора и товари, както и да притегли вниманието на по-възрастните за това, какъв брой значими са те за всички нас, с цел да можем да пътуваме безвредно сред етажите.

В рамките на към този момент завършилият план, децата минали през обучителната стратегия на фондацията, имаха за задача да нарисуват рисунка, с някое от най-важните и запомнени правила за безвредно прилагане на асансьори и ескалатори. Част от най-хубавите произведения, които бяха подбрани измежду почти 2000 рисунки, бяха подредени в обучителни фолиа, които от 22 декември 2017 година, ще съпровождат всички, ползватели на асансьори на територията на болничното заведение. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР