От 18 до 21 април (понеделник - четвъртък) в седмичната

...
От 18 до 21 април (понеделник - четвъртък) в седмичната
Коментари Харесай

Приключенски игрални филми и документална поредица по БНТ 2 тази седмица

От 18 до 21 април (понеделник - четвъртък) в седмичната кино стратегия на Българска национална телевизия 2 ще се излъчат: 4-серийният филм „ Приключенията на един Арлекин “, документалната поредност „ Как да построим всичко “, а в късната стратегия феновете ще се насладят на игралните филми „ Джони Златния “, „ Ударен от гръмотевица “, „ Дни на яд “ и „ Великият Париж “.

В понеделник от 16:30 ч. е началният час на 4-серийния филм „ Приключенията на един Арлекин “ с режисьор Иван Ничев. В основните функции влизат Тодор Колев, Георги Мамалев, Елена Кънева, Николай Николаев и други. Сюжетът споделя за музикант с псевдоним Фелисиано, който свири в заведение. Но един ден заведението банкрутира и Фелисиано е заставен да търси друго място за прехранване. Явява се на конкурс за работа във Виена и отпътува, само че се оказва, че е излъган и би трябвало да свири на цигулката си на улицата. Един ден той инцидентно среща различен българин, който му оказва помощ да се завърне в България.

От вторник в 19:00 ч. стартира документалната поредност „ Как да построим всичко “ , която ще продължи до четвъртък.

В понеделник от 20:30 ч. късната стратегия продължава с кино лентата „ Джони Златния “ на режисьора Серджо Корбучи, а в функциите са Марк Деймън, Валерия Фабрици, Франко Дероза и други. Сюжетът ще ни разкрие за мексиканска фамилия, която се съюзява с индианците против ловджия на глави, който стреля и печели единствено в злато.

Вторник от 20:30 ч. феновете ще се разсмеят с сантименталната комедия „ Ударен от гръмотевица “ с присъединяване на Джон Крайър . Познат от паметния ситком „ Двама мъже и половина “, артистът Джон Крайър е в същата роля - на загубеняк и несретник, който още търси своята жена. Той няма огромен опит и храброст за връзка, а срещата му в „ Ударен от гръмотевица “ се оказва страхотна, само че единствено по сюжет.

В сряда от 20:30 ч. Българска национална телевизия 2 ще излъчи кино лентата „ Дни на яд “ на режисьора Торино Валерий. В основните функции феновете ще видят Джулиано Джема, Лийф ван Клийф, Уолтър Рила, Криста Линдер, Енио Балбо, Лукас Аман, Андреа Босич, Пепе Калво, Ивон Сансон и други. Сюжетът споделя за момче, сирак, което чисти отпадъци и лъска подове. Докато един ден не идва фамозният занаятчия в стрелбите Франк Талби, който ще образова момчето. Двамата ще станат несломим тандем в борби и престрелки, с цел да избавят града.

Филмовата стратегия ще приключи в четвъртък с игралния филм „ Великият Париж “ от 20:30 ч.

Гледайте филмовата стратегия от 18 до 21 април (понеделник - четвъртък) по Българска национална телевизия 1
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР