От 16.12. до 31.12. отваря врати благотворителен коледен базар, който

...
От 16.12. до 31.12. отваря врати благотворителен коледен базар, който
Коментари Харесай

Благотворителен коледен базар в подкрепа на семейства, нуждаещи се от подслон и храна

От 16.12. до 31.12. отваря порти благотворителен коледен базар, който има за цел да поддържа фондация за деца, младежи и фамилии с ниски приходи или в неравностойно състояние.

Събитието ще поддържа Фондация " Конкордия България " и се провежда от " Верига Био магазини Зелен “. Коледният базар ще насочи цялата си облага за обезпечаване на дом, храна, трудова и обществена претовареност и обучение на деца, младежи и фамилии в потребност.

Всеки, който посети физически обект на био веригата, ще има опция да закупи разнородни типове продукти - рециклируема пазарска чанта,, чорапи, раница, маски за лице за многокра приложимост, тениски, шейкър и други. Артикулите могат да бъдат закупени във физическите магазини или на био магазините.

Фондация “Конкордия България” действа на интернационално равнище и провежда голям брой обществени планове, част от които са “Нашите права и отговорности”, “Живот след Covid-19” и други. Всяка стратегия има за цел да сътвори по-ефективен и спокоен живот на нуждаещите се.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР