От 15 юни Австрия ще отвори границите си с Чехия,

...
От 15 юни Австрия ще отвори границите си с Чехия,
Коментари Харесай

Австрия отваря гранциите с Унгария, Словакия и Чехия на 15 юни

От 15 юни Австрия ще отвори границите си с Чехия, Словакия и Унгария, съобюиха от вътрешното министерство. Решението е част от продължаващите облекчения на контрола на източните граници, авансово съгласувани с доста от съседите на запад.

Съобщението беше направено след координирана по-рано стъпка за цялостно унищожаване на бариерите при пътешестване сред Германия, Австрия, Швейцария и Лихтенщайн след 15 юни и облекчение на рестриктивните мерки за директно прекосяване.
Германия отвори още веднъж границата си с Люксембург Границата със мощно засегнатата Италия към този момент остава затворена
Остават рестриктивните мерки за прекосяване от Италия, заяви „ Гардиън”.

„ Нашата цел е да имаме колкото е допустимо повече независимост и допустимо минимум ограничавания “, обявиха в взаимно изказване министрите на вътрешните и на външните работи на Европа.
Германия отстранява карантината за всички от Европейски Съюз и Англия Федералната република вкара наложителната карантина преди повече от месец
Тези облекчения основават малко по-нормална конюнктура за хората от граничните региони.

Европейският съюз настоя в сряда да се отворят вътрешните граници на общността и да бъде обновено пътуването, а външните граници на Европа да останат затворени за множеството типове пътувания най-малко доникъде на юни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР