От 14 март 2024 г. Китай въвежда безвизов режим спрямо

...
От 14 март 2024 г. Китай въвежда безвизов режим спрямо
Коментари Харесай

От днес Китай въвежда безвизов режим спрямо Швейцария и 5 други страни

От 14 март 2024 година Китай вкарва безвизов режим по отношение на жителите на Швейцария, Ирландия, Унгария, Австрия, Белгия и Люксембург. По-рано този месец Китай отстрани визите и за жителите на Тайланд.

Притежателите на елементарен паспорт от 6-те страни ще могат да посетят Китай без виза за 15 дни. Те могат да влизат в страната за бизнес цели, туризъм, навестяване на другари или директно посещаване. До момента Китай е постигнал съглашение за опростяване на издаването на визи с 44 страни.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед18220Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед12164Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед7356Д-р Румен Петков: Китайско-африканските връзки като сполучлив образец: Търговия, бизнес, рационализация и развитиеАлтернативен Поглед5873Симеон Миланов: Ролята на Китай в модернизацията, омиротворяването и стабилизацията на Близкия изтокАлтернативен Поглед22681Д-р Вихра Павлова: Битката САЩ-Китай в облачното пространство?Алтернативен Поглед163536Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед127434Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед94773Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед90364Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед74240Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев23735Цола Драгойчева - Македония сред Тито и Димитров след 1944-та(Втора част)  Васил Проданов  Array.author_name
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР