От 14 декември тази година българските потребители на видеоуслуги по

...
От 14 декември тази година българските потребители на видеоуслуги по
Коментари Харесай

Още една стрийминг платформа навлиза в България

От 14 декември тази година българските консуматори на видеоуслуги по поръчка ще имат достъп до още стрийминг платформа - SkyShowtime. Създадена като взаимно сдружение от щатския оператор Comcast и филмовия колос Paramount Global, услугата SkyShowtime се стреми да се намеси на пазара на платено наличие, доставяно непосредствено до потребителя. Базирана на абонаментния модел, който носи положителни доходи от европейския пазар на Netflix, HBO и други платформи, компанията ще заложи на автентично наличие и серии от международни холивудски студиа като Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount +, SHOWTIME®, Paramount Pictures и Nickelodeon.

SkyShowtime, която започва през лятото в Северна Европа и Португалия, в този момент ще се разраства на редица пазари в Централна и Източна Европа, като от 14 декември ще бъде пусната в Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Косово, Черна гора, Сърбия и Словения. През февруари тя ще се предлага и на пазарите в Албания, Чешката република, Унгария, Република Северна Македония, Полша, Румъния и Словакия. По този метод стрийминг платформата ще е налична за над 90 милиона семейства на 20 европейски пазара.

" SkyShowtime беше основан за Европа и сме извънредно радостни да кажем на нашите консуматори в Централна и Източна Европа, че е време за SkyShowtime. Много се вълнуваме, че ще им предоставим извънреден достъп до най-новите сериали и филми от нашите емблематични и световноизвестни студиа, както и първокласна поредност от качествено развлечение ", е декларирал при представянето на услугата основният изпълнителен шеф на SkyShowtime Монти Сархан.

Андреа Запиа, изпълнителен вицепрезидент и основен шеф " Нови пазари и бизнес " на Sky, и основният изпълнителен шеф на SkyShowtime Монти Сархан на събитието в Амстердам, на което е оповестено разширението на услугата в страните от Централна и Източна Европа.

От компанията дават обещание телевизионни министър председатели на филмите на Paramount Pictures и Universal Pictures, две от най-старите холивудски студиа, които дружно генерират съвсем половината от филмовото наличие на Холивуд. SkyShowtime дава обещание, че ще включва и локално наличие, както и документални филми и специфични стратегии. Сред блокбастърите, които могат да гледат клиентите на услугата, са 3 от водещите филми тази година: " Топ Гън: Маверик ", " Джурасик свят: Господство " и  " Миньоните 2 " (Minions: The Rise of Gru). Цифровото им лъчение е налично през канала Peacock наред с известните в Съединени американски щати услуги Prime Video на Amazon, Apple TV, VUDU, Direct TV и Microsoft.

Допълнителна информация за стратегиите и цените за Централна и Източна Европа ще бъде оповестена преди стартирането на SkyShowtime на 14 декември. На пазарите в Северна Европа като Дания, Финландия, Норвегия и Швеция услугата се предлага от 20 септември тази година непосредствено през уеб страницата на компанията и посредством приложението SkyShowtime, налично за Apple iOS, tvOS, Android устройства, Android TV, Гугъл TV. Месечни такси за тези страни са €6,99 във Финландия, 79 крони в Швеция (около €7,26), NOK 79 в Норвегия (€7,7 ) и 69 датски крони в Дания (около €9,27).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР