От 13 до 17 март 2023 г. Roca ще представи

...
От 13 до 17 март 2023 г. Roca ще представи
Коментари Харесай

Roca ще представи перфектно съчетание на интелигентен живот, устойчивост и средиземноморски дизайн на изложението ISH2023

От 13 до 17 март 2023 година Roca ще показа най-новите си сбирки за баня, продуктови нововъведения и новаторски технологии на ISH Франкфурт (зала 3.1, щанд C69) - водещото международно комерсиално ревю за ОВК (Отопление, вентилация и климатизация) и вода.

За това първо издание след Covid пандемията си сътрудничи с испанското архитектурно студио Mesura, с цел да сътвори щанд, въодушевен от средиземноморската светлина и архитектура. Дизайнът на основаното в Барселона студио отразява уговорката на Roca към нейното индустриално водачество и средиземноморски генезис на марката, както и главните полезности на компанията, като в същото време показва цялостния набор от.

Дизайнът на Mesura е въодушевен от някои от емблематичните архитекти на Барселона от ХХ век и техния метод на потребление на светлина, елементарни материали и архитектурни решения. Най-новите сбирки и нововъведения на Roca са изложени към централен вътрешен двор, напомнящ типичния " площад ", където посетителите могат да се срещнат и поддържат връзка. Щорите, различен значителен детайл на средиземноморската архитектура, играят значима роля в дизайна на щанда. Подредени са по подобен метод, че да разрешават на посетителите да зърнат продуктите на Roca извън, като в същото време основават интимна атмосфера от вътрешната страна с играта на светлината.

На ревюто ще показа за първи път своите нови сбирки за баня, пресъздаващи средиземноморската хармония и дизайн.

Посетителите във Франкфурт ще бъдат първите, докоснали се до най-новата сбирка Tura на Roca, дело на каталунския дизайнер Андреу Карула. Това е извънредна сбирка за баня с съразмерен дизайн, който сплотява размер и празни пространства и деликатно балансира сенките и светлината.



Интересен акцент в представянето на Roca ще бъде новата, цветна и истинска сбирка смесители Nu, проектирана от студио Inma Bermudez. Смесителите Nu се оферират в композиция от форми и цветове, с цел да развихрят въображението и създадат пространство в банята по-персонализирано.

Специално място на щанда на Roca е отредено за Колекцията Ona

Ona е универсална и функционална сбирка за баня, която ще бъде показана за първи път на. Тя е типично средиземноморска и въплъщава философията на простотата с меки форми и чисти линии. Веднага след ISH2023, феновете на дизайна в България ще могат да прегледат новите артикули от сбирката Ona и в корпоративния изложбен център на Roca за Балканите –, на бул. Мария Луиза 16 в столицата.



Марк Виардо, шеф " Корпоративен маркетинг и дизайн " в Roca Group, разяснява: " Трите нови сбирки Ona, Tura и Nu съставляват поредното по-нататъшно развиване на марката Roca. Обогатяваме тази средиземноморска хармония с реформаторски нововъведения и най-новите технологии за интелигентни бани. На тазгодишното издание на ISH ние даваме опция на посетителите да се срещнат с бъдещето на банята. "

Ангажираност към технологиите:

Smart тоалетни

Интелигентната тоалетна In-Wash Insignia е единствено един от образците за отдадеността на Roca към нововъведенията и най-съвременните технологии. В допълнение към разнообразните си  впечатляващи функционалности, тази разполага с нова технология за сушене с ориентирана въздушна бликам (използваща така наречен Coanda ефект) и може да бъде обвързвана с Roca Connect посредством мобилно приложение. 



Roca Connect е цифрова платформа за smart  бани, която интегрира няколко други устройства, с цел да помогне за по-ефективното ръководство на пространствата. С Roca Connect разноските за поддръжка и потреблението на вода могат да бъдат следени и понижени.

Други тематики на ISH:

Универсален дизайн и решенията без ограничавания са в полезрението на Roca. Компанията ще показа гамата Access на тазгодишното издание на ISH и ще показа бъдещи решения във връзка с мониторинга на здравето на застаряващото общество. 

Обзавеждане за баня 

могат изцяло да преобразят външния тип и чувството в банята, като прибавят функционалност, ред и деловитост. Като водещ европейски производител на мебели за баня, Roca с горделивост ще покаже седем нови сбирки мебели на Messe Frankfurt.



Сътрудничество сред Armani и Roca и дизайнерска сбирка на Ruy Ohtake

Успешното в международен мащаб съдействие сред Armani и Roca също ще бъде почетено: холистично проектираната баня premium е намерила място в доста интернационалните хотелски и архитектурни планове и ще бъде показана в своята целокупност на. 

Органичните мивки на бразилския проектант Руй Отаке провокираха същински възторг в света на дизайна, вдъхновявайки продуктови решения за обмисляне на бани, насочени към дизайна.

За Roca

е компания, която се занимава с планиране, произвеждане и продажба на артикули за баня в областта на архитектурата, строителството и интериорния дизайн. Основана през 1917 година, тя съчетава традициите и знанията си със блян към нововъведения и внимание към околната среда, с цел да отговори на условията на клиентите и да способства за възстановяване на благосъстоянието на обществото. 

С резистентност, като основен детайл във всички свои индустриални процеси и с ангажираност да обезпечи по-добра планета за бъдещите генерации, Roca ползва тази философия в 170-те страни, в които работи, и в своите 76 заводи, предавайки я всекидневно на своите над 21 000 чиновници. 

Това фамилно дружество е пазарен водач в Европа, Латинска Америка и Индия. Освен това има доста наличие в Китай и останалите елементи на Азия, Близкия изток, Австралия и Африка. В резултат на това Roca е международен водач в своя бранш.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР