От 11 януари ще бъде възможно заплащането на всички данъци

...
От 11 януари ще бъде възможно заплащането на всички данъци
Коментари Харесай

Плащането на местни данъци и такси към Община Русе започва от 11 януари

От 11 януари ще бъде допустимо заплащането на всички налози и такси към Община Русе за 2023 година Задължените лица ще могат да платят в брой или с ПОС терминал на касите на Община Русе на ул. " Котовск " № 1, в постройката на СБА, както и в изнесения офис в бл. 4 в кв. „ Дружба “ 3.

Плащания на налози и такси могат да се правят и посредством банков превод, а клиентите на Пощенска банка, ДСК, ОББ, ПИБ и Алианц Банк също могат да покриват отговорностите си посредством своето онлайн банкиране. Плащания могат да бъдат направени и посредством Изипей и Фастпей в цялата страна, както и през интернет платформата Ипей.

Налогът за недвижимите парцели, таксата битови боклуци и данъкът върху транспортните средства могат да бъдат платени на две равни вноски до 30 юни и до 31 октомври. За предплатилите цялостния размер до 30 април е планувана отстъпка от 5 на 100.

Задължените лица могат да създадат и онлайн информация за своите налози и такси, както и да ги платят, през уеб страницата на Община Русепо всяко време посредством ПИК на Национална агенция за приходите, Квалифициран електронен автограф (КЕП) или ЕГН/ЕИК и Персонален идентификационен номер (ПИН), който може да бъде получен от Дирекция МДТ.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР