От 11 до 13 май в търговско-развлекателния център на Мол

...
От 11 до 13 май в търговско-развлекателния център на Мол
Коментари Харесай

За седми път здравето и красотата си дават среща в морската столица


От 11 до 13 май в търговско-развлекателния център на Мол Варна ЕАД

Революционни нововъведения, които почистват дома без химия – единствено с пара или екологично чисти фибри; „ холивудски “ огледала; козметика, която работи на клетъчно равнище с незабавен подмладяващ ефект; лечения с морска ДНК, злато или люти чушки и още доста изненади ще сервира на гостите си седмият Фестивал на здравето и хубостта . От 11 до 13 май античните обичаи и най-новите трендове в козметиката, естествената медицина и здравословното хранене още веднъж ще си дадат среща в търговско-развлекателния център на Мол Варна ЕАД.



В продължение на три дни български и задгранични компании ще показват необятен набор от артикули и услуги, с чиято помощ всеки самичък да открие формулата за по-здравословен, съразмерен и благополучен живот. На щандовете на фестивала посетителите ще открият най-новите серии от лечебната, натуралната и декоративната козметика на одобрени наши и международни марки, както и необятен набор от здравословни хранителни добавки. Те ще могат да се допрян до различни холистични лечения, способи за диагностика и езотерични практики, да получат „ фотография “ на аурата си и гратис да се подложат на лечебни и релаксиращи процедури, които ще им предложат участниците в ревюто.

 



Специализираният модул с лекции, който по традиция съпътства дните на Фестивала на здравето и хубостта, още веднъж ще събере цяло съзвездие от медицински светила и специалисти по здравословно хранене, подмладяване и безлекарствено лекуване, които гратис ще споделят своя опит с гостите на ревюто и ще дават отговор на въпросите им. Посетителите ще научат какви са митовете и действителността в естетичната хирургия персонално от ръководителя на Българската асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия доцент доктор Даниел Янков; ще схванат какъв е ключът за сполучлива връзка сред сътрудниците от сексолога и психотерапевт с над 30-годишен стаж доцент доктор Румен Бостанджиев ; по какъв начин хомеопатията може да им помогне да преборят напрежението или да отслабнат благодарение на шуслерови соли - от доктор Василка Юрукова, хомеопат и шуслеров терапевт с интернационално признание; къде е източникът на щастието в живота ни – от българската Луиз Хей, психоложката Ценка Местанска .





Сред гост-лекторите на фестивала още веднъж ще бъдат и преподавателите от варненския Медицински университет „ Проф. доктор Параскев Стоянов “ - формален сътрудник на събитието . Слушателите в „ аудиторията “ на ревюто ще научат: по какъв начин фитотерапията може да помогне при болести на дихателната система - от доцент Илия Славов; за какво витамин D е толкоз значим за здравето и какви заболявания може да предизвика неговата липса – от доцент Бистра Галунска ; какво би трябвало да вършим, с цел да са здрави зъбите на децата ни – от доцент Радосвета Андреева ; по какъв начин да се храним, с цел да бъдем здрави и красиви - от доцент доктор Дарина Найденова ; какви са различните модели на хранене – от доктор Росица Станчева Чамова ; кои медикаменти и храни провокират главоболие сходно на мигрена – от Силвия Стамова . Лекторите от Медицинския лицей при МУ – Варна, надлежно доктор Силвия Филкова и Росица Трайкова , пък ще разкрият за какво гръбначните изкривявания са освен изящен, само че и здравословен проблем и какво съставлява микроиглената мезотерапия.



Още доста и забавни лекции – за корените на детската експанзия, за опциите на биорезонансната диагностика, за силата на етеричните масла и на есенциите на доктор Бах, за даоистката система ПайдаЛаджин, чакат гостите на седмия Фестивал на здравето и хубостта.



Традиционните състезания за грим и прическа , в които ще вземат присъединяване някои от най-изявените експерти от Варна и района, тази пролет ще са на тематика Pin Up - известният жанр от 50-те години на ХХ век. На тематика „ Мода, жанр, дрескод “ ще бъдат и препоръките, които гостите на фестивала ще получат от преподавателя по фешън стилистика доцент Савка Казаларска . И, както постоянно компаниите, участващи в ревюто, са планували за посетителите специфични отстъпки и доста атрактивни награди . Пълната стратегия на седмия Фестивал на здравето и хубостта може да видите на www.mallvarna.com

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР