От 11 ч. БСП ще проведе национален митинг-протест „Бузлуджа 2020”

...
От 11 ч. БСП ще проведе национален митинг-протест „Бузлуджа 2020”
Коментари Харесай

БСП с протест "Бузлуджа 2020" пред Министерския съвет

От 11 ч. Българска социалистическа партия ще организира народен митинг-протест „ Бузлуджа 2020” за първи път в центъра на София пред постройката на Министерския съвет.

Събитието ще се организира в столицата, защото здравните управляващи не позволиха на социалистите да го проведат по традиция на връх Бузлуджа.
Корнелия Нинова: Българска социалистическа партия ще направи обичайния си събор... на жълтите павета По думите й хиляди членове на партията декларирали подготвеност за митинги в цялата страна
Тазгодишният събор в столицата е под надпис „ Срещу корупцията и грабежа. Заедно за България ". Той стартира в 10:30 ч. с шествие от площад " Александър Невски “, ще премине през улица „ Георги С. Раковски “ и бул. „ Княз Александър Дондуков “ и ще стигне пред Министерския съвет в 11 ч., където ще се организира митингът.

„ Нека на този ден да заявим дружно нашата воля за смяна, независимост, правда и правдивост. Каним всички симпатизанти и жители, които желаят смяна и завършек на порочния модел на ръководство “, приканват от левицата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР