От 10 до 20 години затвор грозят Никола Райчев за

...
От 10 до 20 години затвор грозят Никола Райчев за
Коментари Харесай

До 20 години затвор може да получи задържаният за убийството в Пазарджик

От 10 до 20 години затвор грозят Никола Райчев за убийството на на 21-годишния Ангел. Това разгласи наблюдаващият прокурор по делото Георги Кацаров. Обвинението против Никола е за съзнателно ликвидиране. През утрешния ден от прокуратурата ще изискат и непрекъсната мярка задържане под стража.

Въпреки че следствието на убийството е в начален стадий, към този момент е открито е, че до съдбовния излаз се стига след две прободни рани с нож. Инцидентът е станал в наличието на момиче, с което Ангел имал взаимоотношения от към седмица. Ясно е също, че причинителят е избягал незабавно след осъщественото действие.

След повече от денонощие работа полицията го намерила на централната жп гара в София. Няма данни да е направил опит да се съобщи. На този стадий отхвърля да разяснява случилото се, посочи прокурор Кацаров.

Основната причина за случая остава ревнивост. Има очевидци на случилото се, а прокурор Кацаров прикани всички, които са видели какво е станало, да потърсят полицията и да дават информацията, като тя ще помогне на следствието.



Въпреки изказванията за присъединяване на младежа в улични боеве публична информация за престъпна демонстрация няма. Изключение прави сигнал от 2021 година, когато негова другарка е алармирала, че е била отвлечена от момчето.

Близки, другари и хора съпричастни с тъгата на фамилията се събират на бдение в памет на Ангел и довечера. Те са безапелационни, че ще го вършат до момента в който съдът не постанови обективна присъда за килъра.

Репортер: Ангел Узунов


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР