От 10 декември 2020 г. ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД осигурява възможност

...
От 10 декември 2020 г. ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД осигурява възможност
Коментари Харесай

ЗАД „ОЗК-ЗАСТРАХОВАНЕ“ АД стартира онлайн продажба и подновяване на още видове застраховки

От 10 декември 2020 година ЗАД „ ОЗК-Застраховане “ АД обезпечава опция за поръчка онлайн на още няколко продукта, а точно: издаване на лавица по застраховка „ Достъпна сигурност за дома “ ;подновяване на изтичащи или към този момент изтекли полици по застраховките: „ Каско “ на СПС, „ Достъпна сигурност за дома “, Жилища и домашно имущество” против Първи риск .
Припомняме, че от началото на м. август 2020 година ЗАД „ ОЗК-Застраховане “ АД даде опция на своите клиенти: да поръчат онлайн лавица наложителната застраховка „ Гражданска отговорност “ и да я получат гратис на посочен от тях адрес;да платят онлайн дължима вноска по всички типове полици , издавани от Дружеството, без значение дали полицата е била подписана в офис на ОЗК, при медиатор или онлайн. Единствено клиентите би трябвало да знаят номера на полицата и да го вкарат във формата за поръчка.
По всички типове застраховки, предлагани онлайн, клиентите на Компанията могат да се възползват от а трактивни отстъпки при еднократно заплащане на полицата.

Всеки може да пресметна индикативната цена на предлаганите застраховки, с цел да се ориентира в избора си, благодарение на калкулаторите на платформата.

На към този момент всеки клиент може бързо, елементарно, комфортно и преференциално да съобщи издаване/подновяване на лавица по главните автомобилни и имуществени застраховки или заплащане на вноска по всички типове застраховки, когато и да е на денонощието, в работни и почивни дни, от у дома, през телефона или настолния си компютър, без значение къде се намира.

Вече 24 години ЗАД „ ОЗК-Застраховане “ АД се стреми да дава най-хубавите артикули и услуги. Създаването на онлайн портала е израз на желанието на Компанията да обезпечи улеснение, експедитивност и комфорт за клиентите, които са избрали да й се доверят.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР