От 1 ноември най-новият смартфон на Huawei – представител на

...
От 1 ноември най-новият смартфон на Huawei – представител на
Коментари Харесай

Стартират продажбите на HUAWEI nova 9 на българския пазар |

От 1 ноември най-новият смарт телефон на Huawei – представител на извънредно полулярната в света серия nova, HUAWEI nova 9, може да се закупи директно от локалните сътрудници на компанията – А1, Теленор, Виваком, Технополис, Техномаркет, Зора и комерсиалната мрежа на формалния дистрибутор Поликомп, на целесъобразна цена 999 лв. или със съответните абонаментни проекти на мобилните оператори.



HUAWEI nova 9 сграбчва актуалния консуматор със своя грациозен дизайн, по едно и също време тъничък и лек, мощна батерия и 66 W зарядно, включено в пакета, с помощта на което телефонът се зарежда изцяло единствено за 38 минути. Ultra Vision системата на камерите му и новаторските влог функционалности подсигуряват, че няма да пропуснате да заснемете или филмирате динамичността на събитията към вас. RYYB системата на главната 50MP камера пропуща повече светлина за по-ясни фотоси даже при неподходящи условия. Включените в нея датчици и обективи ще ви вдъхновят както за широкоъгълни фотоси, улавящи доста повече в един кадър, по този начин и за проучване на детайлите благодарение на макрофотографията. Предната камера е 32-мегапикселова и работи както независимо за естествени селфита, по този начин и дружно с главната, ако желаете да експериментирате с 4К видеозаснемане, показващо разнообразни гледни точки към сцената. Можете да превключвате камерите в границите на един клип, да снимате с резултат картина-в-картината, и други.

Лице на акцията на този динамичен и съвременен смарт телефон, подтикващ вашата креативност, е един от най-успешните създатели на българската музикална сцена от последното десетилетие – актьор, реализатор и създател на песни Михаела Филева. Талантлива и неуморима, Михаела е притежател на голям брой награди за реализатор, албум и текст на годината на авторитетни български институции, а през 2021 година издаде третия си студиен албум „ Ин и Ян “, който показа с национално турне през лятото. Видеото с нея можете да видите тук -.

„ От първата си световна премиера през 2016 година, до септември тази година серията nova има над 190 милиона консуматори в света. Щастливи сме да предложим нейния най-нов член – стилния и мощен HUAWEI nova 9, на българските консуматори и да им пожелаем безкрайни щастливи мигове, които да запечатат с него “, показа Лиу Ганг/Скофилд, общоприет управител на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, във връзка на националната премиера на новия HUAWEI nova 9.



На българския пазар моделът се предлага в два цвята – класическо черно и завладяващо звездно синьо (Starry Blue). Захранва се от мощна 6-нанометрова мобилна платформа Snapdragon 778G 4G, разполага с 8GB RAM памет и 128 GB пространство за предпазване, пълен е едвам 7,77мм и тежи 175 грама. Батерията му е с потенциал 4300 mAh, като зареждането до 53% лишава единствено 15 минути, а цялостното зареждане – 38 минути, с помощта на 66W SuperCharge. За продължителната самостоятелна работа на устройството спомагат и новаторските технологии за течно и графеново изстудяване.

Повече информация можете да получите от
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР