От 1 май 2019 г. Disney забранява пушенето в тематичните

...
От 1 май 2019 г. Disney забранява пушенето в тематичните
Коментари Харесай

Disney забранява пушенето в тематичните си паркове в САЩ

От 1 май 2019 година Disney не разрешава пушенето в тематичните си паркове в Калифорния и Флорида, осведоми CNBC.

Зоните за пушене ще бъдат отстранени от всички паркове на Walt Disney World и Disneyland, както и от водните паркове и ESPN Wide World of Sports Complex, съгласно уеб страницата на парковете на Disney. Предвидено е да има налични зони за пушене налични само отвън входовете на тези паркове.

"Докато разширяваме нашите оферти, ние ще продължим да подхващаме стъпки за възстановяване на прекарването на гостите като ги създадем допустимо най-приятно за всеки един клиент ", съобщи Disney в изказване.

В допълнение, Disney също е трансформирала своите насоки за това какви типове и размери на количките са позволени в парка. Детските колички, по-широки от 31 инча или по-дълги от 52 инча, няма да бъдат допускани в парка. Компанията също по този начин не разрешава вагоните за колички.

Тези промени се вкарват по време, по което Disney се приготвя да открие нова тематична Star Wars зона в Калифорния на 31 март. Очаква се мястото да притегли големи тълпи, а премахването на зоните за пушене ще помогне за понижаване на тапите в парка.

Новите земи в Орландо и Анахайм са ситуирани на нова планета, наречена Batuu. Това е процъфтяващо пристанище, изпълнено с нелоялни търговци, дроиди и неповторими извънземни типове. Посетителите ще могат да пилотират Millennium Falcon и да вземат участие в борба сред Първия ред и Съпротивата в две нови алеи.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР